بروکر فیبوگروپ، از سال 1998 در بازار فارکس فعالیت می کند. در طول این مدت، این کارگزار خود را به عنوان یک «سازمان قابل اعتماد» تثبیت کرده و حرفه ای بودن آن توسط جوایزی که که دریافت کرده است، شناخته شده است.
امروزه، این بروکر در میان سرمایه گذاران جهانی از محبوبیت بالایی برخوردار بوده، اما با این حال ادعاهایی در رابطه با کلاهبرداری فیبوگروپ به گوش می رسد. فیبوگروپ طیف گسترده ای از گزینه های مختلف را برای سرمایه گذاری و ایجاد درآمد غیرفعال ارائه می دهد که یکی از محبوب ترین آن ها، سرویس “PAMM” است.
علاوه بر این، معاملات خودکار را از طریق استفاده از سیگنال های معاملاتی فراهم می کند. با وجود اینکه فیبوگروپ خدمات خود را به کاربران ایرانی نیز ارائه می کند، اما به دلیل عدم وجود نهادهای نظارتی بر عملکردهای این کارگزاران، بسیاری از بروکرها اقدام به کلاهبرداری از معامله گران ایرانی کرده اند.
اما آیا کلاهبرداری فیبو گروپ حقیقت دارد؟ در مقاله امروز خانه فارکس من، به بررسی ابعاد این موضوع خواهیم پرداخت.
در ویدیو زیر، به بررسی ابعاد کلاهبرداری در فیبوگروپ پرداخته ایم!
بروکر فیبوگروپ-FIBO Group یک شرکت هلدینگ مالی جهانی با تمرکز بر ارائه طیف گسترده ای از خدمات به مشتریان علاقه مند به تجارت فارکس، کالاها، شاخص ها و … است که در سال 1998 تأسیس شد. این بروکر سابقه قابل توجهی در صنعت مالی دارد که مورد توجه اغلب معامله گران جهانی واقع شده است.
با این حال، نظرات درباره فیبوگروپ و خدمات ارائه شده آن، متفاوت است. برخی از کاربران این کارگزاری را به دلیل پایداری در خدمات، عدم وجود مشکل در پرداخت ها تحسین می کنند و برخی دیگر در مورد کلاهبرداری بروکر فیبوگروپ صحبت می کنند؛ این کاربران اظهار دارند فیبوگروپ منافع مشتری را نادیده می گیرد و اقدام به کلاهبرداری می کند.
با وجود اینکه بیشتر نظرات در مورد فیبوگروپ مثبت است، اما نمی توان شکایات متعدد در مورد ارائه خدمات آن را نادیده گرفت.
بررسی کلاهبرداری بروکر فیبوگروپ تنها با شکایت های مطرح شده در وب سایت های مختلف قابل اثبات نیست، اما با قطعیت می توان گفت که شرکت FIBO Group اسکم [پروژه کلاهبرداری] نیست، بلکه یک سازمان کاملاً جدی است که بر پایه قوانین خاصی اداره می شود و ادعاها و نظرات مطرح شده در رابطه با کلاهبرداری آن شایعه ای بیش نیست!
اولین و مهم ترین جنبه ای که باید در ارزیابی یک کارگزار در نظر گرفت، بررسی رگوله و قوانین آن است. بروکر فیبوگروپ، توسط سازمان خدمات مالی (FSC) در جزایر ویرجین بریتانیا [با شماره ثبت SIBA/L/13/1063] تنظیم شده است.
این نهاد به دلیل نظارت دقیق خود بر ارائه دهندگان خدمات مالی، شناخته شده است. وظیفه این سازمان، حصول اطمینان از رعایت قوانین و استانداردها توسط کارگزای، و پیروی از دستورالعمل های اخلاقی و عملیاتی است.
با این حال، جزایر ویرجین بریتانیا به اندازه سایر مراکز مالی مانند ایالات متحده، بریتانیا یا اتحادیه اروپا شناخته شده نیست. به همین، دلیل برخی از معامله گران ممکن است در مورد شهرت مرجع نظارتی در مقایسه با کارگزاران معتبرتر، نگران باشند.
فیبوگروپ در طول دوره فعالیت خود، یک محیط تجاری قابل اعتماد و رقابتی به مشتریان خود ارائه داده و به قوانین و مقررات سخت گیرانه ای پایبند است [روش های تجارت ایمن و محافظت از وجوه مشتریان را امکان پذیر می کند].
آشنایی با «قوانین فیبوگروپ» لازمه معاملات ایمن است که شامل موارد زیر می شود:
در حالی که به نظر می رسد بروکر فیبوگروپ یک کارگزار قانونی با سابقه طولانی است، اما برخی از کاربران در شبکه های اجتماعی در مورد کلاهبرداری فیبوگروپ صحبت می کنند. در بسیاری از وب سایت ها نیز شکایت هایی مبتنی بر «کلاهبرداری فیبوگروپ» دیده می شود که، در بیشتر موارد صحت نداشته و قابل اثبات نیستند!
طبق بررسی های انجام شده دلیل مطرح شدن این شایعات عدم آگاهی کاربران از قوانین این کارگزاری است که سبب شده، حساب های معاملاتی آن ها ضرر و بخشی از سرمایه خود را از دست بدهند.
بنابراین معامله گران باید قبل از اقدام به معامله در این بروکر، بررسی های لازم را انجام دهند. شرایط و ضوابط کارگزار را مطالعه کنند و قبل از افتتاح حساب در این کارگزاری، تحمل ریسک خود را در نظر بگیرند. با مراجعه به سایت معتبر “TrustPilot“، امتیاز این کارگزاری 4.2/5 داده شده که نشان از اطمینان به این بروکر دارد.
اگرچه فیبوگروپ کارگزاری خوب و معتبری به شمار می آید، اما یکی از مشکلات و مسائل اخیر پیرامون آن بحث امنیت و کلاهبرداری این کارگزار است. چرا که معامله گران معتقدند هیچ نهاد نظارتی بر عملکرد این کارگزاری وجود نداشته، و این موضوع باعث بروز تخلفات در این بروکر شده است.
برخی از معامله گران بروکر فیبوگروپ را در فضای مجازی به کلاهبرداری متهم کرده اند، اما مستندات روشن و دقیق زیادی در این باره در دسترس نیست. فیبوگروپ، یک کارگزار تحت نظارت است که دارای مجوز کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس (CySEC) در اتحادیه اروپا و کمیسیون خدمات مالی در جزایر ویرجین بریتانیا (FSC BVI) می باشد.
با دانستن اینکه تعدادی از شکایات و ادعا های کاربران فیبوگروپ قابل استناد نیستند، و مدارک کافی برای اثبات آن ها وجود ندارد، اما شکایات معامله گران از کلاهبرداری فیبوگروپ موضوع مهمی است که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
با توجه به این که تعداد موارد شکایت معامله گران از بروکر فیبوگروپ در سال های اخیر افزایش پیدا کرده است، در ادامه به یک مورد از بررسی کلاهبرداری بروکر فیبوگروپ یعنی واید شدن اسپرد معاملات در فیبو گروپ می پردازیم.
یکی از مواردی که توسط کاربران زیادی تحت عنوان کلاهبرداری فیبوگروپ مطرح می شود، به اسپردهای معاملات مربوط است. معامله گران این ادعا را دارند که در برخی از ساعات روز، اسپرد معاملات در فیبو گروپ به شکل نامتعارفی افزایش و به اصطلاح واید [افزایش ناگهانی و بیش از حد اسپرد] می شود.
برای نمونه، در معامله جفت ارز هایی که اسپرد معمول ان ها 0.8 پیپ است، در فیبو گروپ اسپرد 25 پیپ نمایش داده می شود.
این موضوع ورود به معامله با کم ترین ریسک را ناممکن کرده، و همچنین منجر به فعال شدن حد ضرر موقعیت های باز می گردد. در واقع در ساعات روول اور(Rollover) همه بروکر های فارکس که همان ساعت صفر به وقت بروکر نامیده می شود و اغلب از 23:55 تا 00:20 است، اسپرد های معاملاتی تا میزان زیادی افزایش پیدا می کنند.
این افزایش اسپرد، به دلیل تسویه حساب بانک ها در پایان روز و حفظ و انتقال موقعیت ها به روز بعد می باشد. بنابراین افزایش اسپرد در این ساعات نه تنها در بروکر فیبو گروپ، بلکه در دیگر کارگزاری هایی با اسپرد ثابت نیز ممکن است رخ دهد و این نشان کلاهبرداری نیست.
یکی دیگر از مسائلی که معامله گران پیرامون کلاهبرداری فیبوگروپ مطرح کرده اند، به روش های واریز/برداشت مربوط می شود.
از آن جایی که در حال حاضر واریز و برداشت در این بروکر تنها به شیوه ریالی و از طریق آی بی محدود می شود. پروسه واریز/برداشت بسیار زمان بر و دشوار بوده و از طرفی، برخی از معامله گران نیز به دلیل عدم اعتماد به بروکر، تمایلی به واریز کردن سرمایه خود به حساب آی بی را ندارند.
برخلاف مورد قبل، ادعاهای کاربران در این مورد صحت دارد، اما این مورد یک نقص فنی در بروکر به شمار می رود و دلیلی برای کلاهبرداری آن نیست! البته با پیگیری های انجام شده، فیبو گروپ قرار است این مشکل را برطرف کرده و بابت مشکلات پیش آمده نیز از کاربران خود عذرخواهی کند.
در مقاله امروز به بررسی مشکلات درباره فیبوگروپ و صحت سنجی کلاهبرداری این کارگزاری پرداخته ایم. بررسی دقیق مستندات ارائه شده، شکایت های مطرحی و … در بررسی موضوع کلاهبرداری فیبوگروپ موثر است.
برخی از معامله گران با نحوه کار با کارگزاری آشنایی ندارند و برخی دیگر نیز، قوانین فیبو گروپ را مطالعه نکرده اند.
کارگزاری “Fibo Group” یکی از بروکرهای قدیمی و شناخته شده در بازارهای مالی است. علیرغم مشکلات متعدد ایجاد شده توسط نماینده این بروکر [IB در ایران]، کلاهبرداری فیبوگروپ شایعه برای بدنام کردن این کارگزاری است.
در صورت نیاز به انتخاب کارگزاری معتبر در ایران، از طریق پشتیبانی تلگرام با کارشناسان خانه فارکس من در ارتباط باشید.
🔹بله، بروکر فیبوگروپ توسط سازمان خدمات مالی (FSA) در جزایر ویرجین بریتانیا تنظیم می شود و از سابقه فعالیت طولانی مدتی در بازارهای مالی برخوردار می باشد.
🔹بیشتر شایعات درباره کلاهبرداری بروکر فیبوگروپ، توسط برخی کاربران در شبکه های اجتماعی ایجاد شده است.
🔹خیر، این بروکر از سال 1998 فعالیت خود را آغاز کرد و تا به امروز هیچ شکایت رسمی به غیر از شایعات شبکه های اجتماعی، برای آن وجود ندارد.
🔹برای مشاهده ویدیو کلاهبرداری فیبوگروپ یوتیوب، روی لینک کلیک کنید.