فلز طلا، همواره به عنوان یکی از با ارزش ترین دارایی های معاملاتی شناخته می شود. اما آیا می دانید چه شاخص ها و معیار هایی، برای سنجش ارزش واقعی طلا در بازارهای جهانی مورد استفاده قرار می گیرد؟ آیا می دانید هر کدام از این شاخص های طلا، چه نقش و جایگاهی در ارزیابی وضعیت آن دارند؟
بعد از وقوع بیماری همه گیر کرونا، بسیاری از سرمایه گذاران [با توجه به رکود بازارها] تصمیم به معامله و نگهداری طلا گرفتند! معاملات طلا در فارکس، بصورت 24 ساعته در 5 روز هفته در دسترس سرمایه گذاران و تریدرها قرار گرفته است.
در مقاله امروز خانه فارکس من، به بررسی جامع شاخص های کلیدی مرتبط با طلا [از جمله قیمت، میانگین رشد سالانه قیمت، حجم معاملات و میزان ذخایر]خواهیم پرداخت. همچنین به صورت خلاصه، به مقایسه شاخص های طلا و بررسی مزایا/معایب هر کدام می پردازیم.
پس اگر به دنبال یادگیری در مورد مهم ترین شاخص های طلا و نقش آن ها در ارزیابی این بازار هستید، این مقاله را از دست ندهید.
طلا همواره به عنوان یکی از ارزشمند ترین فلزات، در طول تاریخ بشری شناخته شده است. قیمت و ارزش طلا به طور خاص، مورد توجه سرمایه گذاران و فعالان بازارهای مالی قرار دارد. شاخص های متعددی برای سنجش وضعیت و ارزیابی طلا [از گذشته تا به امروز] وجود داشته اند.
قیمت و ارزش طلا در بازارهای جهانی، میزان استفاده از این فلز با ارزش در صنعت و حجم ذخایر آن در بانک های مرکزی و بخش خصوصی، از جمله مهم ترین این شاخص ها هستند. در ادامه به بررسی شاخص های تاثیر گذار بر طلا، می پردازیم.
این شاخص ها در کنار یکدیگر، برای ارزیابی جامع ارزش و اهمیت طلا مورد استفاده قرار می گیرند. ممکن است هرکدام از شاخص های طلا، تحت تأثیرات و شرایط متفاوتی بوده که باید با دقت، مورد سنجش قرار گیرند.
برای معاملات فیوچرز (آتی)، شاخص های مرتبط با طلا از جمله قیمت اونس جهانی، میانگین رشد سالانه قیمت، و حجم معاملات در بازار جهانی اهمیت زیادی دارند. این شاخص ها به عنوان مؤلفه های کلیدی در تعیین قیمت فیوچرز و تحلیل روند بازار طلا، استفاده می شوند.
با توجه به اهمیت و میانگین رشد سالانه قیمت، این شاخص های طلا برای پیش بینی و تحلیل روند بازار آتی بکار گرفته می شود. همچنین حجم معاملات در بازار جهانی نیز، اطلاعاتی ارزشمند در خصوص تقاضا و عرضه طلا و وضعیت بازار ارائه می دهد.
به طور کلی در معاملات فیوچرز طلا، اهمیت بیشتری به شاخص هایی مانند قیمت، میانگین رشد سالانه و حجم معاملات داده شده است [به نسبت سایر شاخص های طلا مانند میزان ذخیره در بانک های مرکزی یا در صنعت].
اگر قصد ورود به معاملات طلا در فارکس را دارید، علاوه بر تحلیل های تکنیکال، چند شاخص را نیز باید مدنظر داشته باشید. مهمترین شاخص های طلا در معاملات فارکس:
با توجه به اینکه قیمت و روند رشد طلا از اهمیت زیادی برخوردار است، این دو شاخص را برای تصمیم گیری و تحلیل وضعیت بازار طلا استفاده نمایید. در کنار آن، سایر شاخص های طلا را در تحلیل ها فراموش نکنید.
شاخص های طلا، برای سنجش و ارزیابی وضعیت این فلز در معاملات فارکس استفاده می شوند. از مهمترین شاخص های طلا (تاثیرگذار) می توان به قیمت، میانگین رشد سالانه قیمت، حجم معاملات، و میزان ذخایر این فلز گرانبها اشاره کرد.
این شاخص ها هر کدام مزایا و معایبی داشته و در کنار هم، تصویری جامع از وضعیت بازار طلا را ارائه می دهند. با این وجود برای معامله و سرمایه گذاری در طلا، شاخص های قیمت و میانگین رشد سالانه آن، از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.
برای دریافت آخرین استراتژی و سیگنال طلا در معاملات فارکس، با مشاوران خانه فارکس من از طریق پشتیبانی تلگرام در ارتباط باشید.
🔹قیمت طلا به ازای هر اونس در بازار جهانی، مهم ترین شاخص طلا محسوب می شود.
🔹این شاخص روند تغییرات بلند مدت قیمت طلا را نشان داده و برای پیش بینی روند آتی بازار، مفید است.
🔹شاخص های قیمت و میانگین رشد سالانه قیمت، مناسب ترین شاخص ها برای معاملات فیوچرز طلا هستند.
سلام .وقت شما بخیر .شما مقاله ای درباره صندوق های سرمایه گذاری طلا هم دارید ؟