سی تریدر (CTrader)، رقیب اصلی پلتفرم متاتریدر محسوب می شود. نرم افزار سی تریدر، تمام امکانات مورد نیاز معامله گران را در اختیارشان گذاشته و تا حد زیادی، کاستی های متاتریدر را جبران کرده است. “پلتفرم سی تریدر” توسط شرکت (Spotware) به بازار عرضه شده است.
این شرکت فعالیت خود را از سال 2010 شروع کرده و تا به امروز، خدمات خود را در اختیار تعداد بالایی از مشتریان قرار داده است. آموزش کامل سی تریدر برای درک کامل امکانات و خدمات این پلتفرم، الزامی است.
بروکر سی تریدر [پشتیبانی از این پلتفرم] به دلیل تحریم های بین المللی، بسیار محدود بوده و در ایران خدمات ارائه نمی کنند! در حال حاضر بروکرهای فارکس دارای سی تریدر، به لایت فایننس، ارانته، فیبوگروپ، اوپوفایننس و … دسته بندی می شوند.
در این مقاله از خانه فارکس من، به معرفی اسامی بروکر سی تریدر (در ایران) می پردازیم.
همانطور که در بخش مقدمه عنوان شد، تعداد کارگزاری یا بروکر سی تریدر در ایران، بسیار محدود و اندک می باشد. اکثر کارگزاری های معتبر، از متاتریدر 4 به عنوان پلتفرم اصلی معاملات استفاده می کنند. در ادامه، تعدادی از بروکرهای سی تریدر را معرفی خواهیم کرد.
یکی از بروکرهای قدیمی و با سابقه در حوزه فارکس [که به ایرانیان خدمات ارائه می کند]، لایت فارکس است. این بروکر فعالیت خود را از سال 2005 شروع کرده و تا به امروز، عملکرد خوبی را از خود نشان داده است.
در لایت فایننس، معاملات در 3 پلتفرم متاتریدر 4، 5 و سی تریدر انجام می شود. تفاوت اصلی سی تریدر لایت فارکس با متاتریدرها، شرایط معاملاتی بسیار عالی [اسپرد پایین و رقابتی، دسترسی مستقیم به بازار و سرعت سریع اجرای سفارش] است.
قدیمی ترین کارگزاری فارکس فعال در ایران، فیبوگروپ است! این بروکر معاملات را در 3 پلتفرم متاتریدر 4، متاتریدر 5 و سی تریدر ارائه کرده است. در نرم افزار سی تریدر فیبوگروپ، دو حساب “NDD” و “Zero Spread” در دسترس معامله گران قرار گرفته است.
یکی از بروکرهای تازه وارد در دنیای فارکس، بروکر ارانته است. این کارگزاری فعالیت خود را از سال 2018 شروع کرده و جزو بروکرهای معتبر [دارای رگوله] به شمار می رود. در بروکر فارکس ارانته، معاملات در پلتفرم های متاتریدر [4 و 5] و سی تریدر ارائه شده است.
علاوه بر 3 بروکر سی تریدر مطرح شده در این بخش، کارگزاری های اوپوفایننس، روبوفارکس [قطع همکاری با ایران]، تریدرز وی [عدم سرویس به ایرانیان]، بروکر ایپلنت (EPlanet) و … نیز دسترسی به این نرم افزار را میسر کرده اند.
انتخاب بروکر سی تریدر، بسته به معیارهای معاملاتی، استراتژی، میزان سرمایه، اهرم و … متفاوت است.
معامله گران با استفاده از سی تریدر، به امکانات و ابزارهای بسیار پیشرفته دسترسی دارند. استفاده از این ابزارها روند معاملات را برای تریدرها راحت تر کرده و در نهایت، کیفیت معاملات بالاتر می رود.
طبق نظرات کاربران در سایت های معتبر نظر سنجی، سی تریدر رضایت کامل را در تجربه کاربری تریدرها ایجاد کرده است. از نظر کاربران قیمت های اعلام شده در سی تریدر، نسبت به دیگر پلتفرم ها شفافیت بیشتری دارد.
بروکر سی تریدر (CTrader Broker)، انتخاب مناسبی برای افراد با تجربه در بازار فارکس است. یکی از نکاتی که باید مورد توجه معامله گران قرار گیرد، آموزش سی تریدر است. استفاده از این پلتفرم در ابتدا پیچیده به نظر می رسد، اما تریدرها به مرور نحوه کارکرد با این پلتفرم را یاد خواهند گرفت.
دسترسی به این پلتفرم، بسیار ساده است. پس از افتتاح حساب در بروکر سی تریدر، فایل آن را دانلود و نصب نمایید. این نرم افزار دارای نسخه های تلفن همراه، دسکتاپ [ویندوز، مک] و تحت وب می باشد. بیشتر اندیکاتورهای سی تریدر و سایر ابزارهای معاملاتی، مشابه سایر پلتفرم ها مانند متاتریدر است.
در ادامه، مزایا و معایب پلتفرم سی تریدر در بروکرها را معرفی خواهیم کرد. در صورت نیاز به راهنمایی تکمیلی، از طریق پشتیبانی تلگرام با کارشناسان در ارتباط باشید.
🔹پلتفرم سی تریدر برای معامله گران حرفه ای [با سابقه] مناسب است. افراد مبتدی با استفاده از این پلتفرم ممکن است با پیچیدگی هایی رو به رو شوند و نتیجه معاملات آن ها تحت تاثیر قرار بگیرد.
🔹پس از افتتاح حساب، لینک دانلود را در سایت رسمی کارگزاری پیدا کنید. هم چنین با مراجعه به سایت پلتفرم سی تریدر لینک دانلود متناسب با سیستم مورد استفاده خود را پیدا کنید.
مزیت سی تریدر نسبت به متاتریدر چیه؟