icon ifxhome 01 کلاهبرداری آی سی بروکر آیا آی سی بروکر (Ic Broker) کلاهبردار است؟

کارگزاری آی سی بروکر ادعا می‌کند، که مجوزهای معتبر نظارتی مانند “FCA” انگلستان را دارد. اطلاعات دقیقی از تاریخ تاسیس این کارگزاری در دسترس نیست و همین عامل، باعث ایجاد عدم شفافیت در مورد این بروکر شده است.

کلاهبرداری آی سی بروکر، یک واقعیت تلخ در دنیای پر آشوب بروکرهای فارکس است. پلتفرم ای سی بروکر (ICBroker) یکی از پروژه های مشکوک است، که با وعده های فریبنده و ادعاهای دروغین، سعی در جلب اعتماد و جذب سرمایه افراد دارد.

از جمله مواردی که این شک را تقویت می کند:

  • ادعا های غیرواقعی درباره تاریخچه تاسیس؛
  • داشتن بلاک چین و ارز دیجیتال بومی؛
  • وعده های سودآور بدون ساز و کار مشخص؛
  •  عدم شفافیت در مورد سازندگان و مدیران.

 

کلاهبرداری آی سی بروکر, بروکر کلاهبردار, آیا آی سی بروکر (Ic Broker) کلاهبردار است؟

 

icon ifxhome 48 کلاهبرداری آی سی بروکر بررسی رگوله آی سی بروکر – آیا icbroker رگوله معتبر دارد؟

همان طور که در ابتدای این مقاله عنوان شد، یکی از ادعا های مهم ای سی بروکر داشتن مجوز از سازمان های معتبر است. این پلتفرم ابتدا مدعی شد که در انگلستان توسط «سازمان FCA» رگوله شده است، اما این سازمان این ادعا را رد کرد.

سپس ای سی بروکر ادعا کرد، که در کشور «سنت وینسنت و گرنادین» ثبت شده است؛ با این حال، بررسی های انجام شده نشان داد، که این پلتفرم حتی در این کشور نیز به ثبت نرسیده است.

 

تجربه کاربران از کارگزاری ICBroker

تعداد زیادی از کاربران ایرانی با پلتفرم ای سی بروکر درگیر هستند. این پلتفرم با ایجاد کانال ها و گروه های متعدد در شبکه های اجتماعی، و همچنین راه اندازی یک وب سایت فارسی، سعی در جذب کاربران ایرانی داشته است.

لازم به ذکر است، که تجربه واقعی کاربران از این پلتفرم چندان مشخص نیست. برخی از کاربران مدعی دریافت سود از این پلتفرم شده اند، اما هیچ مدرک محکمی برای این ادعا ها وجود ندارد.

 

چگونگی کلاهبرداری آی سی بروکر از کاربران

این پلتفرم با وعده های سود های نجومی، از طریق هولد کردن و استیک ارز های دیجیتال، کاربران را به سپرده گذاری وجوه در سیستم خود ترغیب می کند. اما در واقعیت، هیچ فعالیت واقعی برای کسب سود و ایجاد ارزش افزوده وجود ندارد، و پس از مدتی آی سی بروکر به بهانه های مختلف، دسترسی افراد به دارایی هایشان را محدود یا قطع می کند.

 

icon ifxhome 28 کلاهبرداری آی سی بروکر نظر نویسنده و نتیجه گیری در مورد کلاهبرداری آی سی بروکر

در نتیجه شواهد قوی حاکی از آن است، که ICBroker یک پلتفرم کلاهبرداری در زمینه سرمایه گذاری در بازار های مالی است.

این پلتفرم با ادعا های نا درست در مورد داشتن مجوز های معتبر، وعده سودهای کلان بدون روش مشخص تلاش می کند، تا کاربران را فریب داده و پول های آن ها را به سرقت ببرد.

با توجه به اینکه کلاهبرداری ICBroker به اثبات رسیده است. توصیه می شود، سرمایه گذاران از پلتفرم های معتبر و شناخته شده ای که دارای مجوز های قانونی هستند، استفاده کنند. اگر بدنبال یک بروکر معتبر و قدیمی در ایران هستید، پیشنهاد خانه فارکس من، بروکر آلپاری است.

سوالات متداول

🔹ICBroker به دلیل ادعا های دروغین، عدم شفافیت، و نبود ساز و کار واقعی برای کسب سود، یک پروژه کلاهبرداری بزرگ در زمینه ارز های دیجیتال محسوب می شود.

🔹این پلتفرم با وعده سود های نجومی، کاربران را به سپرده گذاری وجوه ترغیب می کند اما در نهایت دسترسی آن ها را به دارایی هایشان محدود یا قطع می نماید.

🔹با توجه به سوابق مشکوک این بروکر، ثبت نام در این بروکر، کار اشتباهی است.

درج نظر

فهرست مطالب
مطالب جدید
🔥شرایط ورود به بازار فارکس - چگونه به مارکت Forex وارد شویم؟ ⚡️
🛑بروکر Octafx چیست؟ - معرفی و بررسی کارگزاری اکتا اف ایکس 2024 🔥
🔵بررسی بروکر AXI (اکسی) 2024 - آیا کارگزاری اکسی برای ایرانیان در دسترس است؟
❇️ بروکر آی جی مارکتس چیست؟ - آیا کارگزاری IG به ایرانیان خدمات می دهد؟
🔔 تفاوت حساب نتینگ و هجینگ - کدام حساب برای معاملات فارکس بهتر است؟