یکی از اصطلاحات پر کاربرد معاملاتی در بروکرهای فارکس، اسکالپ (اسکلپ/Scalp) است.
اسکالپینگ به نوعی استراتژی فارکس یا سایر بازارهای مالی، برای کسب سود در کمترین زمان گفته می شود. معامله گران اسکالپ در فارکس در زمان های کوتاه، ده ها پوزیشن در هر دو طرف را [خرید و فروش] باز کرده یا می بندند.
معمولا پوزیشن های اسکالپ، در بازه های زمانی کوتاه [چند ثانیه تا حداکثر چند ساعت] اتفاق می افتد.
اسکالپ فارکس توسط معامله گران مبتدی، یا تریدرهای روزانه برای کسب سودهای کم انجام می شود. البته بسیاری از معامله گران حرفه ای، با باز نگه داشتن پوزیشن در چند دقیقه و دریافت سود [معمولا چند پیپ]، اسکالپینگ می کنند.
روش اسکالپ در فارکس، بسته به نوع بروکر نیز متفاوت است. برخی از کارگزاری ها، اجازه معاملات اسکالپینگ را به مشتریان نمی دهند. به معامله گرانی که این استراتژی را انتخاب کرده اند، اسکالپر (Scalper) می گویند.
در مقاله امروز خانه فارکس من، معاملات اسکالپ در فارکس را بررسی خواهیم کرد. مزایا و معایب، استراتژی اسکالپ فارکس و بهترین بروکرهای برای این معاملات را، معرفی می کنیم.
اسکالپینگ در فارکس یک استراتژی معاملاتی است که در تایم فریم های کوتاه، معاملات متعددی را با هدف کسب سودهای کم پیش می برد. معمولا از کمترین نوسان در بازار فارکس، سودهای ناچیز در حد چند پیپ نصیب معامله گران اسکالپر می شود.
معاملات اسکالپ در بازارهای دیگری مانند ارزهای دیجیتال نیز، طرفداران زیادی دارد. یک اسکالپر حرفه ای چندین معامله را بصورت همزمان، در چند دقیقه باز نگه می دارد. بعد از کسب سودهای کم، اقدام به بستن پوزیشن ها می کند.
همانطور که در بخش مقدمه عنوان شد، بسیاری از معامله گران تازه وارد اقدام به استفاده از اسکالپ به عنوان یک استراتژی می کنند. در ادامه خصوصیات یک اسکالپر حرفه ای را، معرفی خواهیم کرد.
با فعال سازی حداکثر لوریج در فارکس، امکان کاهش میزان سرمایه اولیه مهیا می شود.
معامله گران اسکالپ در فارکس، بدنبال کمترین اسپرد در بروکرها هستند. همچنین نحوه اجرای سفارش [آنی/Instant]، از اهمیت بالایی برخوردار است. هر دو ویژگی عنوان شده، فقط در حساب های “ECN” در دسترس قرار گرفته است.
معاملات اسکالپینگ فارکس با توجه به استراتژی و سرعت انجام، بدون تعیین استاپ انجام می شود. در “Scalping” با توجه به زمان کم، پوزیشن با تنها یک کلیک و بدون سطح توقف گرفته می شود.
اسکلپینگ حرفه ای معمولا در زمان 1-5 دقیقه، اتفاق می افتد. به زبان ساده تر از زمان تشخیص روند، تا خارج شدن از پوزیشن کمتر از 5 دقیقه زمان خواهد برد. یکی از خصوصیات اسکالپر حرفه ای در فارکس، انجام معاملات همزمان در کمتر از چند دقیقه است.
برخی از تریدرهای اسکالپر، چندین پوزیشن در انتظار (Pending) را در مقابل هم [در فاصله بسیار کوتاه] قرار می دهند. راز موفقیت استراتژی اسکالپ در فارکس، پیدا کردن لحظه مناسب با پیش بینی نوسان قیمتی در بازار است.
معامله اسکالپ در بازار فارکس، بسته به نوع تحلیل، مدت زمان و استراتژی تقسیم بندی می شود.
با کمک تحلیل های خبری و فاندامنتال، باز کردن پوزیشن در مدت زمان کوتاه و کسب سود، امکان پذیر است. با قراردادن سفارشات در انتظار در هر دو طرف (خرید و فروش) و با قیمتی نزدیک به قیمت فعلی، در زمان انتشار خبر و با حذف سفارش زیان ده اتفاق می افتد.
در روش دیگر بعد از انتشار اخبار اقتصادی، اسکالپرها اقدام با باز کردن پوزیشن در جهت حرکت قیمت و در بازه زمانی کوتاه می کنند.
در انتخاب زمان، تعداد پیپ برای کسب سود نقش اصلی را ایفا می کند. برخی از معاملات اسکالپ با هدف کسب سود 2 تا 3 پیپ، انجام می شود. بسته به نماد و بروکر، سود دریافتی با کسر اسپرد کمتر نیز خواهد شد.
برخی از معاملات اسکالپ در فارکس در مدت زمان های طولانی تر [بین 2 تا 5 کندل]، انجام میشود. این معاملات در بازه زمانی 5 تا حداکثر 15 دقیقه، اتفاق می افتد. بازه زمانی 15 دقیقه برای معاملات “Scalp” در بیش از 2 کندل، نیازمند دقت بیشتری است.
در زمان های کوتاه، برخی از سیگنال ها جوابگوی معاملات اسکالپ نیست.
در بعضی از استراتژی ها، چند جفت ارز در یک زمان هدف اسکالپرها هستند. البته عواملی مانند اخبار ناگهانی و تاخیر، ممکن است نتیجه را تغییر دهد. نوع دیگر استراتژی بدون داشتن تجربه و تحلیل، فقط با هدف صرفه جویی در زمان انجام می شود.
در این بخش بهترین استراتژی های معاملاتی برای اسکالپ در فارکس را، معرفی خواهیم کرد. با استفاده از این استراتژی ها، عملکرد معاملات اسکالپ بهبود و افزایش خواهد یافت.
شناخته شده ترین استراتژی در میان اسکالپرها، تکنیک 1 دقیقه ای معاملاتی است. با استفاده از این استراتژی، کسب سود در سریع ترین زمان بدست خواهد آمد. البته اجرا، به مهارت و تجربه معامله گر هم بستگی دارد.
هدف اصلی در استراتژی 1 دقیقه اسکالپ، کسب کمترین سود [تمرکز بر کمیت به جای کیفیت] است.
با اجرای این استراتژی، حداقل 100+ معامله باز/بسته خواهد شد. اسیلاتورهای نوسانگر تصادفی (Stochastic)، در کنار دو میانگین متحرک نمایی (Exponential Moving Average) استفاده می شود.
اسیلاتور “EMA” با تنظیم در 26 دوره و نوسانگر تصادفی در 13 دوره، انجام می شود. هدف این ابزارها، شناسایی نقاط ورود و خروج است. البته امکان تغییر (کاهش/افزایش) دوره تنظیمات نیز، وجود دارد. بهترین دارایی معاملاتی برای این استراتژی، جفت ارزهای اصلی با کمترین اسپرد است.
نکته مهم، توجه به سشن معاملاتی نیویورک و لندن است.
در زمان بسته شدن بازار معاملاتی نیویورک و باز شدن سشن لندن، بیشترین نوسان در قیمت نمادها اتفاق می افتد. تمرین یا تست در حساب آزمایشی، رعایت نظم و انضباط از نکات بعدی برای موفقیت در استراتژی 1 دقیقه ای اسکالپ در فارکس است.
از دستورهایی مانند توقف ضرر (Stop Loss) برای مدیریت ریسک [کاهش]، نباید غافل شد. مسئله ای که اسکالپرها، کمتر آن را اجرا می کنند.
یکی از بهترین استراتژی اسکالپ در فارکس، از طریق اندیکاتور “Heiken Ashi” قابل انجام است.
با کمک اندیکاتور “Fibo Bars Pulsar”، یکی از قویترین استراتژی های اسکالپ در باینری آپشن و فارکس اجرا می شود.
با کمک اندیکاتور “EMA” [میانگین متحرک نمایی]، می توان در تایم فریم ۵ دقیقه ای، یک استراتژی اسکالپ سودآور را اجرا کرد.
جدیدترین استراتژی اسکالپ فارکس “Guppy Multiple Mas”، در تمام بازارهای مالی و تایم فریم ها قابل استفاده است.
بر پایه دو اندیکاتور “EMA” و مکدی (MACD)، ساده ترین استراتژی اسکالپ در تایم فریم 1 دقیقه ای شکل می گیرد.
این سیستم معاملاتی بر پایه مومنتوم روند و خطوط حمایت و مقاومت پویا و استاتیک، بنا شده است. معاملات با Super Support and Resistance، بیشتر در تایم فریم 1 دقیقه انجام میشود، اما برای معاملات روزانه (Intraday) می توان از تایم فریم های 5 و 15 دقیقه نیز استفاده کرد.
استراتژی “Double Stochastic” به عنوان یک روش ساده و کاربردی برای اسکالپینگ در فارکس، باینری آپشن و ارزهای دیجیتال خود را نشان داده است.
اسکالپینگ در فارکس، جذابیت و استرس زیادی نسبت به معاملات عادی دارد. در جدول زیر، مزایا و معایب این معاملات را معرفی خواهیم کرد.
یکی از استراتژی های معاملاتی در بازار فارکس، گرفتن پوزیشن در زمان های کوتاه و کسب سود ناچیز از معاملات است.
این استراتژی که به اسکلپینگ فارکس معروف است، توسط بسیاری از تریدرها انجام می شود. رصد بازار بصورت دائم، دریافت سود کم و استرس زیاد از ویژگی های اسکالپ در فارکس است. اگر به عنوان یک اسکالپر قصد شروع معاملات را دارید، ابتدا بروکر معتبر را انتخاب کنید.
در مقاله بهترین بروکر برای اسکالپ، شرایط کارگزاری ها بصورت کامل معرفی شده است.
در مرحله بعد بهترین حساب فارکس برای اسکالپ، حساب های “ECN”، را ساخته و بصورت آزمایشی معاملات را انجام دهید. و مهمتر از همه، گرفتن مشاوره و راهنمایی از کارشناسان حرفه ای در این زمینه است.
معاملات اسکالپ در فارکس یا سایر استراتژی ها، بدون داشتن دانش و تجربه ریسک بسیار زیادی به همراه دارد. از طریق پشتیبانی تلگرام با کارشناسان خانه فارکس من، در ارتباط باشید.
🔹اصطلاح اسکالپ (Scalp) در معاملات فارکس، به گرفتن پوزیشن های متعدد در زمان های کوتاه اطلاق می شود. اسکالپینگ نوعی استراتژی معاملاتی، برای کسب سود در تایم فریم های کوتاه است.
🔹خیر، اسکالپینگ در بروکرهای فارکس و در بازار ارزهای دیجیتال توسط معامله گران قابل انجام است.
🔹یکی از بهترین نرم افزارهای ترید اسکالپینگ در فارکس، به کمک ربات (EA) انجام می شود. وظیفه ربات اسکالپ فارکس، باز/بستن پوزیشن های معاملاتی [بصورت خودکار] در تایم فریم های کوتاه است.
🔹بله، اسکالپ در کریپتو، یکی از روش های بسیار موفق برای کسب سود در تایم فریم های کوتاه [از نوسانات رمز ارزها] است.