یکی از جذاب ترین بازارهای مالی در چند سال اخیر، معاملات ارزهای دیجیتال (رمز ارز/کریپتو) است. البته بعد از تغییر قیمت ناگهانی بیت کوین، بسیاری از طرفداران ارزهای دیجیتال، از این بازار خداحافظی کردند! یکی از الزامات معاملات در صرافی های ارز دیجیتال، داشتن استراتژی معاملاتی قوی و سودآور است.
بسته به روش ترید یا سرمایه گذاری در رمز ارزها، استراتژی معامله گران نیز تغییر پیدا خواهد کرد. استراتژی ارز دیجیتال شامل معاملات روزانه، مومنتوم، اسکالپ، عقب گرد (Pullback)، شکست، رنج و … دسته بندی می شود.
برای ساخت استراتژی ارز دیجیتال نیاز به انجام تحقیقات گسترده، هدف گذاری، مدیریت ریسک، انتخاب دارایی، نقاط ورود/خروج و موارد دیگر هست. البته روش هایی مانند کپی ترید، استکینگ (فارمینگ) و دریافت سیگنال نیز برای معامله گران مبتدی پیشنهاد شده است.
در مقاله امروز خانه فارکس من، به آموزش استراتژی برای کریپتو (رمز ارز) خواهیم پرداخت. بهترین استراتژی ارز دیجیتال، برای معامله گران حرفه ای و مبتدی را معرفی خواهیم کرد. اگر قصد ترید یا سرمایه گذاری در بازار رمز ارزها را دارید، این مطلب را از دست ندهید.
استراتژی رمز ارز، نوعی قوانین جهت معاملات در بازار ارزهای دیجیتال است که، بسته به فاکتورهای مختلف قابل استفاده است. اجزای اصلی استراتژی ارز دیجیتال:
قبل از ساخت یا انتخاب استراتژی ترید کریپتو، نحوه بررسی بازار از اهمیت بالایی برخوردار است. روش های تحلیل بازار مانند الگوها، اندیکاتورها، کندل و … دسته بندی شده اند.
برای استفاده از استراتژی در ارز دیجیتال، بازار هدف تان کدام است؟ ابتدا بازار هدف معامله را در بیت کوین، آلت کوین، شت کوین و … مشخص کنید.
برای استفاده از یک استراتژی معاملاتی سودآور در کریپتو، توجه به نمودار (چارت) اهمیت بسیار زیادی دارد.
سیگنال های معاملاتی در استراتژی، باید با روش تحلیل انطباق داشته باشد.
در پایان برای صحت سنجی استراتژی، آن را بر روی داده های قدیمی آزمایش کنید. پیدا کردن مشکلات، خطا و بهبود استراتژی، با تست کردن آن ممکن خواهد بود.
با توجه به دانش کم معامله گران مبتدی، انتخاب استراتژی ارز دیجیتال باید به آسانی قابل درک/آزمایش باشد. مواردی مانند استفاده از لوریج (اهرم معاملاتی) در این استراتژی ها، مفهومی برای معامله گران مبتدی ندارد.
در ادامه به معرفی 7 نوع استراتژی رمز ارز بر پایه بیت کوین و آلت کوین، خواهیم پرداخت. موارد اعلام شده، برای مبتدیان به آسانی قابل آزمایش و استفاده است.
استراتژی ارز دیجیتال روزانه، در کمتر از 1 روز قابل استفاده است. بر پایه این روش ورود [گرفتن پوزیشن] و خروج [بستن پوزیشن]، در کمتر از 24 ساعت با هدف کسب سود اتفاق می افتد. بر پایه حرکت روزانه قیمت ارزهای دیجیتال، استراتژی معاملات روزانه نیز شکل می گیرد.
البته برای موفقیت و کسب سود، شناسایی نقاط ورود و خروچ و آشنایی با اندیکاتورهای تکنیکال، الزامی است. استراتژی کریپتو در معاملات روزانه، شامل 4 روش مختلف است.
در معاملات مومنتوم، پوزیشن در رمز ارزی که قیمت در حال افزایش است، گرفته می شود.
در استراتژی اسکالپ ارز دیجیتال، هدف بر پایه کسب سودهای بسیار کم در تایم فریم های کوتاه بنا نهاده شده است. البته اهداف خرید/فروش (سطوح) از قبل مشخص یا تعیین، شده است. در پایان روز تجمیع سود در معاملات، تبدیل به ارقام بیشتری خواهد شد.
در معاملات پول بک/عقب گرد، تریدرها به دنبال ارزهایی با روند ثابت هستند. بعد از رسیدن روند به هدف اصلی [کاهش قیمت]، معاملات را انجام می دهند.
هدف از انتخاب استراتژی شکست، ورود سریع در روند مشخصی از بازار و انتظار خروج قیمت، از محدوده قبلی است. بر پایه این استراتژی نوسانات قابل توجه زمانی اتفاق می افتد که، روند بازار از طریق سطح مقاومت یا حمایت متوقف می شود.
یکی از دلایل ورود اکثر معامله گران بیت کوین در این نقاط، همین موضوع است. تریدرها با هدف طی کردن روند قیمتی، از ابتدا تا انتها وارد معاملات می شوند. برای پیدا کردن سطوح مقاومت یا حمایت، نیاز به استفاده از اندیکاتورهای تکنیکال “MACD” یا “RSI” است.
استفادع از سطوح حجم به عنوان سیگنال تایید روند نیز، در استراتژی شکست استفاده می شود. زمانی که سطوح حمایت و مقاومت شناسایی شود، معامله گر اقدام به باز کردن پوزیشن خواهد کرد.
🔹استراتژی معاملاتی رمز ارز، مجموعه از قوانین (مقررات) در خرید/فروش ارزهای دیجیتال است که بسته به عواملی مانند نوع ترید، زمان، سرمایه، نوع رمز ارز و … تغییر پیدا می کند.
🔹در استراتژی کریپتو اسکالپ، در تایم فریم های کوتاه سودهای کم توسط معامله گران دریافت می شود.
سلام وقت بخیر من تازه کارم و میخوام روی بیت کوین معامله کنم کدام بروکر مناسب هست؟
سلام با پشتیبانی خانه فارکس من در ارتباط باشید.
سلام و درود بر شما چه روشهایی برای مدیریت ریسک در معاملات ارز دیجیتال در نظر گرفته شده است؟