icon ifxhome 47 اندیکاتورهای سی تریدر بررسی اندیکاتورهای سی تریدر (CTrader) – بهترین اندیکاتورها در سی تریدر کدامند؟

نرم افزار سی تریدر (CTrader)، یکی از پلتفرم های اختصاصی برای معاملات در بازار فارکس و ارزهای دیجیتال است. در این برنامه، دسترسی به اندیکاتورهای فارکس مانند متاتریدر، تریدینگ ویو و … میسر شده است. ابزارهای تحلیل فنی (تکنیکال)، برای پیدا کردن بهترین نقاط ورود/خروج از معاملات.

با استفاده از اندیکاتورهای سی تریدر، شناسایی الگوهای بازار و اتخاذ تصمیمات معاملاتی [مبتنی بر داده ها]، به سادگی میسر شده است. امکان ساخت اندیکاتور در سی تریدر و اضافه کردن آن نیز، برای معامله گران مقدور می باشد. البته این کار، نیازمند شناخت یا آموزش کار با سی تریدر است!

در این مقاله از خانه فارکس من، به بررسی دقیق اندیکاتورهای سی تریدر، نحوه افزودن (ساخت) این ابزارها می پردازیم.

اندیکاتورهای سی تریدر، اندیکاتورهای Ctrader، افزودن اندیکاتور به سی تریدر

 

icon ifxhome 68 اندیکاتورهای سی تریدر انواع اندیکاتور در سی تریدر کدام هستند؟

برای بررسی دقیق تر روند بازار و پیدا کردن نقاط ورود یا خروج از معاملات، از ابزارهایی مانند اندیکاتورها استفاده می کنیم. بهترین اندیکاتورهای سی تریدر:

  • میانگین متحرک (Moving Averages)
  • RSI (Relative Strength Index)
  • MACD (Moving Average Convergence Divergence)
  • Bollinger Bands
  • Stochastic Oscillator
  • Fibonacci Retracement
  • Ichimoku Cloud
  • ADX (Average Directional Index)
  • CCI (Commodity Channel Index)
  • Parabolic SAR

بسیاری از این ابزارها، در سایر پلتفرم های معاملاتی نیز در دسترس قرار دارند. در ادامه، نحوه عملکرد اندیکاتورهای Ctrader را بررسی خواهیم کرد.

 

میانگین متحرک

میانگین متحرک یکی از محبوب ترین اندیکاتورهای سی تریدر است که، برای صاف کردن نوسانات قیمتی و تعیین جهت کلی روند استفاده می شود. میانگین متحرک به دو صورت ساده (SMA) و نمایی (EMA)، در دسترس قرار گرفته است.

“SMA” میانگین قیمت ها را در یک دوره زمانی مشخص محاسبه می کند. در حالی که “EMA” وزن بیشتری به قیمت های اخیر داده و واکنش سریع تری به تغییرات قیمت، نشان می دهد. با کمک این ابزارها، سطوح حمایت و مقاومت بالقوه قابل شناسایی هستند.

 

شاخص قدرت نسبی

اندیکاتور “RSI”، یک ابزار مومنتوم (Momentum) برای شناسایی تغییرات قیمت و شرایط بیش خرید/فروش است. این اندیکاتور، محدوده ای از 0 تا 100 داشته و مقادیر بالای 70، به عنوان بیش خرید و زیر 30، به عنوان بیش فروش تلفی می شوند.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی در سی تریدر، برای شناسایی بازگشت احتمالی روند و بهبود زمان بندی [ورود و خروج در معاملات]، استفاده می شود.

 

مکدی

اندیکاتور “MACD”، یک ابزار دنبال کننده ترند (Trend Following) است. از تفاوت دو میانگین متحرک نمایی (EMA)، مقدار آن محاسبه می شود. این اندیکاتور به همراه خط سیگنال و هیستوگرام، نقاط تلاقی و اختلاف بین میانگین های متحرک را نشان می دهد.

در میان اندیکاتورهای سی تریدر، مکدی ابزاری مفید برای شناسایی تغییرات در جهت روند و قدرت مومنتوم بازار است.

 

باندهای بولینگر

“Bollinger Bands”، یکی از محبوب ترین اندیکاتورهای سی تریدر است. از «باندهای بولینگر»، برای اندازه گیری نوسانات بازار و تعیین محدوده های بیش خرید و فروش، استفاده می شود.. اندیکاتور باندهای بولینگر، از 3 خط [یک میانگین متحرک در مرکز و دو باند بالاتر/پایین تر]، تشکیل شده است.

این باندها با افزایش نوسانات، گسترش یافته و با کاهش آن، تنگ تر می شوند. از این قابلیت، برای تشخیص زمان های احتمالی تغییر روند یا نوسانات بازار، استفاده می شود.

 

اسیلاتور استوکاستیک

یکی دیگر از شناخته شده ترین اندیکاتورهای سی تریدر، استوکاستیک (Stochastic) است. استوکاستیک، نوعی اندیکاتور مومنتوم برای مقایسه قیمت فعلی نسبت به محدوده قیمتی آن [در یک دوره زمانی معین] است. شناسایی مناطق بیش خرید/فروش و تشخیص احتمال بازگشت قیمت، توسط این ابزار انجام می شود.

اسیلاتور استوکاستیک، معمولا از دو خط %K و %D تشکیل شده است. عبور این دو خط از یکدیگر، بهترین سیگنال خرید/فروش احتمالی را نشان می دهد.

 

icon ifxhome 58 اندیکاتورهای سی تریدر نحوه پیدا کردن اندیکاتورهای سی تریدر

دسترسی به ابزارهای معاملاتی مانند اندیکاتور و اسیلاتورها در سی تریدر، فرآیند بسیار ساده است. برای این موضوع، ابتدا به بخش “معاملاتی” پلتفرم مراجعه کنید. سپس گزینه «اندیکاتورها/Indicators» را کلیک کرده، تا با لیستی از تمام این ابزارها مواجه شوید.

این لیست شامل انواع مختلفی از اندیکاتورهای سی تریدر، شامل ترند، حجم، مومنتوم، نوسانگرها و … است. همچنین امکان افزودن اندیکاتور در سی تریدر نیز، میسر شده است. بسیاری از تریدرهای حرفه ای، اقدام به ساخت اندیکاتور در سی تریدر می کنند.

شخصی سازی ابزارهای معاملاتی، بر پایه الگوریتم، استراتژی و معیارهای (سبک) تریدرها اتفاق می افتد. همچنین امکان استفاده از اندیکاتورهای سایر معامله گران، بصورت تهیه اشتراک میسر شده است! برای دسترسی به اندیکاتورهای سفارشی در CTrader، وارد بخش “CTrader Automate” شوید.

در این قسمت از قابلیت های برنامه نویسی پلتفرم، برای ساخت/ایجاد/دانلود اندیکاتورهای جدید استفاده کنید. همچنین فروم (Forum) و جوامع آنلاین سی تریدر، منبع بسیار خوبی برای یافتن اندیکاتورهای مفید و رایگان است.

 

آموزش استفاده از اندیکاتورهای سی تریدر

بدون شناخت ابزارهای تحلیل تکنیکال، استفاده از آن ها کاملا بی معنا خواهد بود. برای افزایش موفقیت در معاملات و بهینه سازی استراتژی ها، نحوه استفاده از اندیکاتورها را بلد باشید. سپس با تمرین زیاد و آموزش، به استفاده از اندیکاتورهای سی تریدر را مسلط شوید.

  1. شناخت اندیکاتورها: اولین گام برای استفاده موثر از اندیکاتورهای سی تریدر، شناخت دقیق کاربرد و مکانیزم عملکرد آن ها است. به عنوان مثال، اندیکاتور RSI برای تشخیص شرایط بیش خرید و بیش فروش به کار می رود؛ در حالی که Bollinger Bands نوسانات بازار را نشان می دهد.
  2. ترکیب اندیکاتورها: استفاده هم زمان از چندین اندیکاتور، برای بدست آوردن تصویر واضح تری از بازار مفید است. به عنوان مثال، ترکیب میانگین متحرک با MACD، به شناسایی بهتر روندها و نقاط ورود و خروج کمک می کند.
  3. تنظیم پارامترها: اکثر اندیکاتورهای سی تریدر، امکان تنظیم پارامترهای خاصی مانند دوره زمانی را فراهم می آورند. تنظیم این پارامترها بر اساس استراتژی معاملاتی و ترجیحات شخصی، اثر بخشی این ابزارها را افزایش می دهد.
  4. تمرین و تجربه: بهترین راه برای کسب مهارت در استفاده از اندیکاتورها، تمرین مداوم و بررسی نتایج حاصل از تصمیمات معاملاتی است. استفاده از حساب دموی سی تریدر، فرصتی عالی برای این منظور را فراهم می آورد.

با دنبال کردن راهنما و آموزش اندیکاتورهای سی تریدر، مهارت های تحلیلی خود را توسعه داده و از ابزارهای مختلف، به شکلی موثر در استراتژی های معاملاتی استفاده کنید.

 

نحوه افزودن اندیکاتور به سی تریدر

اضافه کردن اندیکاتورها به پلتفرم سی تریدر، یکی از قابلیت های عالی برای تمام معامله گران است. در ادامه، نحوه افزودن اندیکاتور به سی تریدر را معرفی خواهیم کرد.

  1. انتخاب اندیکاتور: ابتدا پلتفرم سی تریدر را باز کرده و نمودار مورد نظر را، انتخاب کنید. سپس بر روی آیکون اندیکاتورها یا Indicators کلیک کرده تا لیستی از این ابزارها، نمایش داده شود.
  2. جستجوی اندیکاتور: در صورتی که به دنبال اندیکاتور خاصی هستید، از قابلیت جستجو استفاده کنید.
  3. افزودن اندیکاتور: پس از یافتن اندیکاتور مورد نظر، بر روی آن دوبار کلیک کرده تا به نمودار افزوده شود. برخی از اندیکاتورها، امکان تنظیم پارامترهای خاصی را قبل از افزودن به نمودار، فراهم می آورند.
  4. تنظیم و سفارشی سازی: پس از افزودن اندیکاتور به سی تریدر، بر روی آن کلیک راست کنید. با انتخاب گزینه «تنظیمات»، به بخش “Setting” اندیکاتورهای سی تریدر مراجعه کرده و پارامترهای آن را تنظیم یا تغییر دهید.

همچنین با ورود سایت نرم افزار سی تریدر، از منوی “Algorithms”، گزینه «Indicators» را انتخاب کنید. در صفحه بعدی امکان دانلود اندیکاتورهای سی تریدر، بصورت رایگان یا با تهیه اشتراک میسر شده است.

افزودن اندیکاتور به سی تریدر، ساخت اندیکاتور در سی تریدر، اندیکاتورهای سی تریدر
نحوه اضافه کردن اندیکاتورهای سایت سی تریدر

 

icon ifxhome 59 اندیکاتورهای سی تریدر جمع بندی و نظر نویسنده درباره اندیکاتورهای سی تریدر

در پلتفرم سی تریدر، دسترسی به صدها ابزار معاملاتی رایگان میسر شده است. اندیکاتور و اسیلاتورها، برای تحلیل دقیق تر روند قیمتی و پیدا کردن بهترین نقاط در نمودار، بکار گرفته می شوند. اندیکاتورهای سی تریدر، مانند سایر سکوهای معاملاتی [متاتریدر، تریدینگ ویو، نینجا تریدر و …] قابل انتخاب/دانلود یا ساخت است.

برای اتخاذ تصمیمات بهتر معاملاتی و دقیق، از این ابزارها استفاده کرده و احتمال موفقیت را افزایش دهید. ترکیب چند اندیکاتور تکنیکال با توجه به نوع بازار، تایم فریم، سبک معاملاتی و … منجر به افزایش وین ریت در فارکس یا سایر بازارهای مالی خواهد شد.

از ابزارهای تحلیل تکنیکال در حساب دمو سی تریدر، برای درک بهتر و آموزش استفاده کنید. نحوه عملکرد و خواندن اندیکاتورها را، یاد گرفته و از آن، در نمودار و الگوهای معاملاتی بهره مند شوید. در صورت نیاز به راهنمایی، از طریق پشتیبانی تلگرام با کارشناسان در ارتباط باشید.

سوالات متداول

🔹بله. اندیکاتورهای سی تریدر، به گونه ای طراحی شده که هم برای تریدرهای تازه کار و هم برای حرفه ای ها، قابل استفاده و مفید باشند.

🔹برای اضافه کردن اندیکاتور سفارشی، به بخش cTrader Automate مراجعه کرده، کد (نام) اندیکاتور مورد نظر را وارد کرده یا از منابع آنلاین، دانلود کنید.

🔹بله. اندیکاتورهای سی تریدر را می توان برای تحلیل تقریباً تمام ابزار های مالی موجود در پلتفرم [ارزهای دیجیتال، سهام، کالاها، جفت ارزها و …] استفاده کرد.

درج نظر

فهرست مطالب
مطالب جدید
🔥شرایط ورود به بازار فارکس - چگونه به مارکت Forex وارد شویم؟ ⚡️
🛑بروکر Octafx چیست؟ - معرفی و بررسی کارگزاری اکتا اف ایکس 2024 🔥
🔵بررسی بروکر AXI (اکسی) 2024 - آیا کارگزاری اکسی برای ایرانیان در دسترس است؟
❇️ بروکر آی جی مارکتس چیست؟ - آیا کارگزاری IG به ایرانیان خدمات می دهد؟
🔔 تفاوت حساب نتینگ و هجینگ - کدام حساب برای معاملات فارکس بهتر است؟