icon ifxhome 58 اسکالپ با فیبوناچی معرفی استراتژی اسکالپ با فیبوناچی در فارکس – کسب سود سریع با Fibonacci

یکی از بهترین استراتژی های اسکالپ فارکس، با کمک سطوح فیبوناچی قابل انجام است. با کمک این سطوح، پیدا کردن نقاط ورود/خروج از معاملات به سادگی میسر خواهد شد. سطوح فیبوناچی، بر مبنای دنباله ای از اعداد [توسط لئوناردو فیبوناچی] در بازارهای مالی استفاده می شود.

در استراتژی فیبوناچی فارکس از سطوحی شامل نسبت های 23.6%، 38.2%، 50%، 61.8% و 100% و … در تحلیل تکنیکال استفاده می شود. براساس مطالعه‌ ای از دانشگاه میشیگان، بیش از 80% تریدرهای موفق از این ابزار استفاده می‌ کنند.

استراتژی اسکالپ با فیبوناچی، معمولاً به عنوان یکی از «سریع‌ ترین و پربازده‌ ترین» روش‌ های معاملاتی شناخته می‌ شود.

طبق داده‌ های منتشر شده توسط «بروکر آلپاری»، تریدرهایی که از این استراتژی استفاده می‌ کنند، معمولاً در بازه‌ های زمانی 1 تا 15 دقیقه‌ ای به معاملات خود می‌ پردازند. این تریدرها در دوره‌ های زمانی کوتاه، بازدهی‌ تا 30% بیشتر را به‌ دست آورنده اند.

در این مقاله از خانه فارکس من، به بررسی استراتژی اسکالپ با فیبوناچی می پردازیم.

استراتژی اسکالپ با فیبوناچی در فارکس، استراتژی اسکالپ با فیبوناچی، اسکالپ با فیبوناچی

 

استراتژی اسکالپ با فیبوناچی در فارکس چیست؟!

اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading نوعی استراتژی محبوب در بازارهای مالی همچون فارکس، ارز دیجیتال و … است. تقریبا تمامی معامله گران علاقه مند به ترید کوتاه مدت، با این روش آشنایی دارند.

چرا که این استراتژی مشهور، بر نوسانات کوتاه مدت بازار تمرکز داشته و در تایم فریم های 1 الی چند دقیقه ای انجام می شود. از سوی دیگر، ابزار منحصر به فرد فیبوناچی (Fibonacci) برای تحلیل بازار و پیش بینی قیمت دارایی های مالی به کار گرفته می شود.

این ابزار توانایی ترکیب با اندیکاتورها، اسیلاتورها، استراتژی های معاملاتی مختلف و … را داشته، که با استفاده از آن ها موقعیت های ورود/خروج بازار را مشخص می کند.

استفاده از این استراتژی نیازمند دانش و تجربه‌ کافی در زمینه تحلیل تکنیکال بوده و در صورت اجرای صحیح، نتایج بسیار مطلوبی را به همراه خواهد داشت. تریدرهای حرفه‌ ای در فارکس، اغلب با ترکیب این استراتژی با سایر ابزارهای تحلیلی مانند میانگین متحرک و اندیکاتورهای مومنتوم، دقت تحلیل‌ های خود را افزایش می‌ دهند.

در واقع استراتژی اسکالپ با فیبوناچی به معامله گران این امکان را داده، که خیلی سریع نقاط ورود/خروج از بازار را شناسایی کرده و چندین معامله به صورت دقیقه ای یا حتی چند ثانیه، در بازار ثبت کنند!

 

معامله با استفاده از استراتژی اسکالپ با فیبوناچی چگونه است؟!

جهت معامله با استفاده از استراتژی اسکالپ با فیبوناچی، پیش نیازهایی لازم است. در ادامه به بررسی 3 پیش نیاز اصلی می پردازیم.

  • تنظیم تایم فریم: تنظیم فریم زمانی برای معاملات، ابتدایی ترین اقدام در راستای سفارش گذاری در بازار است. برای استراتژی اسکالپ با فیبوناچی معمولا تایم فریم 5-15 دقیقه ای در نظر گرفته می شود؛
  • تعیین سطوح فیبوناچی: تنظیم سطوح فیبوناچی به تریدر این امکان را داده، که نقاط ورود/خروج بازار را تعیین کنید. معمولا 38.2%، 50% و 61.8% از محبوب ترین سطوح برای تعیین نقاط ورود/خروج بازار به شمار می روند؛
  • مشخص کردن هدف سود: معامله گران در استراتژی اسکالپ فیبوناچی هدف سود را تعیین کرده و در سطحی مشخص، سود را دریافت و از معامله خارج می شوند.

 

icon ifxhome 02 اسکالپ با فیبوناچی راهنمای استفاده از استراتژی اسکالپ با فیبوناچی

استفاده از استراتژی های مختلف بازار نیاز به تمرکز، دقت، مهارت و … داشته که برای به کارگیری استراتژی اسکالپ با فیبوناچی نیز& اقدامات اولیه مهمی باید انجام شود

 

شماره 1#: زمان بندی معاملات در استراتژی اسکالپ با فیبوناچی

در روش اسکالپ با فیبوناچی، نوسانات بسیار شدید بوده و معاملات باید به صورت کوتاه مدت، بر روی این نوسانات اعمال شوند. در این روش، سفارشات با سرعت بالایی باز/بسته می شوند.

به همین خاطر، تایم فریم معامله نیز باید کوتاه مدت باشد. بهترین تایم فریم برای استراتژی اسکالپ با فیبوناچی، بین 1 الی 5 دقیقه است. البته برخی از اسکالپرهای فیبوناچی، از تایم فریم 1 الی 15 دقیقه ای نیز استفاده می کنند.

 

شماره 2#: استفاده از تحلیل تکنیکال و بنیادی

تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را می توان پایه و اساس معامله گری در بازارهای فارکس، بورس، کریپتو و … دانست [که تاثیر مستقیمی در موفقیت معاملات دارد]. از آن جا که فیبوناچی یک ابزار تحلیل تکنیکال حرفه ای و پیچیده بوده، برای کار با این ابزار باید مهارت های خود را در زمینه تحلیل بازار افزایش دهید.

برای تحلیل این ابزار پیچیده، از نمودارهای شمع ژاپنی [Japanese candlestick chart]، الگوهای قیمتی، نمودار حجم سفارشات و … استفاده کنید. همچنین، تحلیل بنیادی [شامل بررسی اخبار، ارزیابی فعالیت سرمایه گذاران، هیجانات بازار و …] تکمیل کننده تحلیل تکنیکال است.

 

شماره 3#: آزمون و خطا در استراتژی اسکالپ فیبوناچی

یکی از بهترین راه حل ها برای افزایش درصد موفقیت معاملات، راستی آزمایی استراتژی های معاملاتی در یک محیط دمو است. تریدرها باید استراتژی اسکالپ با فیبوناچی را، در یکی از حساب های آزمایشی بازار مورد ارزیابی قرار داده و نقص های آن را بر طرف کنند.

این کار برای اسکالپ با فیبوناچی ضروری است! چر اکه این استراتژی در بازارهای پرنوسان به کار گرفته شده و اطمینان یافتن از نتیجه آن، کمک شایانی به اسکالپرها می کند.

 

شماره 4#: مدیریت ریسک معامله

با استفاده از روش مدیریت سرمایه، مشخص کرده که تمایل دارید تا چه مقدار از سرمایه خود را به خطر انداخته و تا چه مبلغی از سرمایه را محفوظ نگه دارید! مدیریت ریسک معامله بر اساس اسکالپینگ فیبوناچی، یکی از مهم ترین اقدامات برای فعالیت در بازارهای مالی است.

برای مدیریت سرمایه، از ابزار استاپ لاس [Stop Loss] و حد سود [Takr Profit] استفاده کرده که از ضرر بر روی کل سرمایه، جلوگیری می کند.

 

icon ifxhome 50 اسکالپ با فیبوناچی استراتژی اسکالپ با فیبوناچی – جمع بندی و نظر نویسنده

استراتژی اسکالپ با فیبوناچی نوعی ترید جذاب بوده، که با کمک الگوهای خاص [پیشرفته]، امکان شناسایی نقاط ورود/خروج از بازار را برای معامله گران فراهم می کند.

اسکالپ و فیبوناچی هر دو از روش های محبوب معاملاتی بوده، که هر یک از آن ها مزایای ویژه ای را به تریدرها ارائه می دهند. حال از ترکیب این دو استراتژی با یکدیگر، تریدرها از معاملات سریعی که نقاط ورود/خروج آن ها به بازار مشخص شده، بهره مند می شوند.

به کار گیری استراتژی اسکالپ با فیبوناچی، برای بهره وری از نوسانات کوتاه مدت بازار و همچنین ثبت چندین سفارش به طور پیوسته، مورد استفاده قرار می گیرد.

این روش معمولا برای تریدرهای حرفه ای [با تجربه] مناسب بوده و به معامله گران تازه وارد در عرصه ترید توصیه می شود، از روش های آسان تری برای تعیین سفارش در بازارهای مالی استفاده کنند.

مزایا

  • سرعت بالا در معامله
  • یافتن نقاط ورود/خروج بازار
  • تشخیص تغییرات کوچک قیمتی
  • امکان ثبت چندین سفارش تنها در چند دقیقه
  • بهره وری از الگوهای پیشرفته فیبوناچی
  • کاهش ریسک معاملات

معایب

  • پیچیدگی استراتژی
  • نیاز به یادگیری مهارت در زمینه تحلیل تکنیکال و بنیادی
  • ریسک بالا به دلیل نوسانات شدید
  • برای معامله گران بی تجربه مناسب نیست

سوالات متداول

این استراتژی ترکیبی از اسکالپ تریدینگ و ابزار پیشرفته فیبوناچی بوده، که مزایای شگفت انگیزی را برای معامله گران به ارمغان می آورد.

استراتژی اسکالپ با فیبوناچی برای معامله گران با تجربه [حرفه ای] مناسب بوده، که از توانایی تحلیل بازار به طور کامل برخوردار می باشند.

بهترین تایم فریم برای معامله بر اساس استراتژی اسکالپ فیبوناچی، بین بازه زمانی “1-5 دقیقه” و یا 1″-15 دقیقه” است.

درج نظر

فهرست مطالب
مطالب جدید
⚠️بررسی ساعت بروکر یونیکورن - معامله در ساعات کارگزاری Unicorn ⏰
🔥شرایط ورود به بازار فارکس - چگونه به مارکت Forex وارد شویم؟ ⚡️
🛑بروکر Octafx چیست؟ - معرفی و بررسی کارگزاری اکتا اف ایکس 2024 🔥
🔵بررسی بروکر AXI (اکسی) 2024 - آیا کارگزاری اکسی برای ایرانیان در دسترس است؟ ❗️
❇️ بروکر آی جی مارکتس چیست؟ - آیا کارگزاری IG به ایرانیان خدمات می دهد؟ 🏆