استراتژی فارکس بدون اندیکاتور، یکی از روش های آسان برای انجام معاملات در این بازار است.
بسیاری از تریدرها برای افزایش موفقیت در معاملات، از استراتژی فارکس استفاده می کنند. این تکنیک های معاملاتی، بسته به تایم فریم [از چند ثانیه تا 1 روز]، سبک تریدر، حجم، نماد، ابزار و … دسته بندی می شوند.
استفاده از اندیکاتور در فارکس، برای تحلیل دقیق تر و پیدا کردن بهترین سیگنال های معاملاتی کاربرد دارد. بر باور برخی از افراد، امکان طراحی و پیاده سازی استراتژی فارکس بدون اندیکاتور نیز، میسر شده است.
اولین نکته ای که باید درباره استراتژی های بدون اندیکاتور بدانید، نوع نمودار [نحوه نمایش] آن است. نمودارهای شمعی (candlestick) و میله ای (bar) اطلاعات بیشتری نسبت به نمودار خطی ساده، در اختیار معامله گران قرار می دهند.
برخی از سایت های معتبر انگلیسی بر این باورند که، استراتژی فارکس بدون اندیکاتور پس از 50 سال همچنان عملکرد درست با سود دهی مناسب دارد. در این مقاله از خانه فارکس من، به معرفی بهترین استراتژی فارکس بدون اندیکاتور، می پردازیم.
یک سری از استراتژی ها، بدون اندیکاتور قابل استفاده بوده و سود مناسبی را نیز به ارمغان می آورند. این استراتژی ها معمولا بر پایه نمودار دارایی ها، حرکات قیمتی و … هستند. بهترین استراتژی فارکس بدون اندیکاتور:
اولین استراتژی فارکس بدون اندیکاتور، تکنیک عرضه و تقاضا است. این استراتژی سطوح حمایت/مقاومت را در نمودار دارایی ترسیم کرده و به قیمت ها، واکنش نشان می دهد. استراتژی عرضه و تقاضا روی نمودار، نوسانات قیمتی را نشان داده و یک خط را مشخص می کند.
هر چه قیمت دارایی مورد نظر به آن خط نزدیک تر شود، یعنی قوی تر و میل به صعود دارد. هر چه قیمت از خط دورتر باشد، یعنی قیمت دارایی نزولی خواهد بود.
دومین استراتژی فارکس بدون اندیکاتور، بر پایه پرایس اکشن “Price Action” شکل گرفته است. «استراتژی پرایس اکشن فارکس»، از الگوهای شمع و نمودار تشکیل شده است. در این روش از کندل های نمودار، برای شناسایی روند قیمتی دارایی ها [نقاط خرید/فروش] استفاده می شود.
تعداد کندل ها در این استراتژی حتی به 10 عدد هم می رسد، پس در این روش توانایی استفاده از ترکیب های مختلف میسر شده است. اما هر چه الگوهای ساده تر باشند، گرفتن نتیجه آسان تر خواهد بود.
مهمترین الگوها برای یک معامله گر، الگوهای معکوس بوده که خلاف روند آینده قیمت دارایی را نشان می دهند. برخی از الگوها بیشتر از بقیه در نمودار ظاهر می شوند، این موضوع را حتما مد نظر قرار دهید.
آخرین استراتژی فارکس بدون اندیکاتور، تکنیک سطوح حمایت و مقاومت است. بر پایه این روش، خطوطی افقی بر روی نمودار، قیمت دارایی ها را نشان می دهد. این خطوط از اتصال نقاط بالا و پایین قیمت دارایی ها، به دست می آیند.
سطح حمایت یا مقاومت زمانی شکل میگیرد که، قیمت دارایی در بازار معکوس شده و جهت آن تغییر می کند. این سطوح بیشترین یا کمترین نقاط قیمتی دارایی را نشان می دهند.
بهترین استراتژی های بدون اندیکاتور [عرضه و تقاضا، روش پرایس اکشن و سطوح حمایت و مقاومت] را، در این مقاله، معرفی کرده ایم. استراتژی فارکس بدون اندیکاتور، برای معامله گران تازه وارد چندان مناسب نیست!
برای اینکه بتوانید از استراتژی های بدون اندیکاتور استفاده کنید، باید تحلیل بازار را بلد باشید.
این روش ریسک معاملات را افزایش داده و مدت زمان رسیدن به سود را، طولانی تر خواهد کرد! یادگیری استراتژی فاندامنتال فارکس، ابزارهای معاملاتی و تحلیلی، سبک معاملاتی، ژورنال نویسی، مدیریت ریسک و … را فراموش نکنید.
بسیاری از تریدرهای حرفه ای، از استراتژی زمان خبر در فارکس نیز استفاده می کنند. در این روش، برخی از ابزارهای تحلیل تکنیکال برای دریافت سیگنال ها استفاده می شود. همه این روش ها، نیازمند تمرین مستمر و رعایت انضباط در معاملات است.
جهت دریافت راهنما یا مشاوره رایگان، از طریق پشتیبانی تلگرام با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
🔹وقتی از استراتژی های ساده و نمودارها برای معاملات خود کمک بگیرید و از هیچ اندیکاتوری استفاده نکنید، با استراتژی معاملاتی بدون اندیکاتور معامله کرده اید.
🔹استراتژی پرایس اکشن، معمولا بهترین [پر طرفدارترین] استراتژی بدون اندیکاتور در بازار فارکس است.
🔹باید از نمودارها برای تحلیل بازار استفاده کرده و به نوع [نحوه نمایش] چارت ها، توجه داشته باشید.