icon ifxhome 62 استراتژی عرضه و تقاضا فارکس استراتژی عرضه و تقاضا فارکس – آشنایی با یک استراتژی با سود دهی بالا!

بازار فارکس به عنوان بزرگترین بازار مالی جهان [بیش از 6.6 تریلیون دلار/روز]، بطور مداوم در حال نوسان است. این نوسانات، فرصت های معاملاتی متعددی را برای تریدرها فراهم کرده است. برای پیش بینی و استفاده از این فرصت ها، داشتن استراتژی در فارکس ضروری است.

یکی از روش های معاملاتی بر پایه تحلیل تکنیکال در فارکس، استراتژی عرضه و تقاضا است. این تکنیک، یک ابزار قدرتمند برای پیدا کردن نقاط ورود/خروج مناسب در معاملات است. با کمک اندیکاتورهایی مانند شاخص قدرت نسبی (RSI) و مکدی (MACD)، می توان استراتژی عرضه و تقاضا فارکس را پیاده سازی کرد.

پیدا کردن سیگنال فارکس در این استراتژی، نیازمند تمرکز بالا و توجه به نواحی خرید/فروش توسط معامله گران است.

در مقاله امروز، به معرفی استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس می پردازیم. نواحی عرضه و تقاضا، نحوه رسم این نواحی و نکات مهم در استفاده از این تکنیک را، ارائه خواهیم کرد.

استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس، استراتژی خرید و فروش در فارکس

 

icon ifxhome 38 استراتژی عرضه و تقاضا فارکس استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس چیست؟

استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، یک روش معاملاتی مبتنی بر تحلیل تکنیکال است که از تعادل بین خریداران (تقاضا) و فروشندگان (عرضه)، برای پیش‌بینی حرکات قیمتی نمادها استفاده می‌کند. در این استراتژی، معامله‌ گران به دنبال شناسایی سطوحی در نمودار قیمت بوده که در آن، تمایل به خرید/فروش یک نماد به طور قابل توجهی افزایش می‌ یابد.

 

معرفی نواحی عرضه و تقاضا

طبق استراتژی خرید و فروش در فارکس، نواحی عرضه مناطقی در نمودار قیمت هستند که در آن، تمایل به فروش یک جفت ارز به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

این سطوح به عنوان نقاط مقاومت عمل می کنند؛ نواحی تقاضا نیز مناطقی در نمودار قیمت هستند که در آن، تمایل به خرید یک جفت ارز به طور قابل توجهی افزایش یافته و این سطوح به عنوان نقاط حمایت عمل می کند.

 

آشنایی با ناحیه عرضه

نواحی عرضه مناطقی هستند که تمایل به فروش در آنها، به طور قابل توجهی زیاد است. به عبارت دیگر، در این سطوح، تعداد فروشندگان (عرضه) بیشتر از تعداد خریداران (تقاضا) است.

این نواحی به چند دلیل ایجاد می شوند که یکی از آن ها، مسئله سیو سود معامله گران است. معامله گرانی که در سطوح قیمتی پایین تر جفت ارز را خریداری کرده اند، در این سطوح اقدام به سودگیری و فروش جفت ارز می کنند.

بسیاری از معامله گران طبق استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، به نواحی توجه می کنند که یا سطوح قیمتی رند هستند، یا سطوحی که در گذشته نقاط مهمی بوده اند.

به همین دلیل در این سطوح، تمایل به فروش جفت ارز افزایش می یابد. به عبارت دیگر زمانی که قیمت وارد ناحیه عرضه می شود، فشار فروش افزایش پیدا می کند. بنابراین قیمت احتمالاً با مقاومت روبرو شده و شاهد برگشت روند قیمت و نزول آن، خواهیم بود.

 

آشنایی با ناحیه تقاضا

برعکس نواحی عرضه، در نواحی تقاضا تعداد خریداران (تقاضا) بیشتر از تعداد فروشندگان (عرضه) است. معامله گرانی که در نواحی قیمتی بالاتر جفت ارز را فروخته اند، حالا دست به خرید می زنند.

در استراتژی عرضه و تقاضا فارکس زمانی که قیمت جفت ارز به ناحیه تقاضا نزدیک می شود، با افزایش فشار خرید، احتمالاً با مقاومت روبرو خواهد شد. در صورت عبور قیمت از ناحیه تقاضا، احتمالاً شاهد صعود قیمت جفت ارز خواهیم بود.

استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، نسبتاً ساده بوده و می‌توان آن را به راحتی [یاد گرفت] اجرا کرد.

 

نحوه رسم نواحی عرضه و تقاضا

رسم نواحی در استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، یک مهارت کلیدی برای معامله گرانی است که از این تکنیک استفاده می کنند. برای این کار، در ابتدا باید سطوح کلیدی شناسایی شوند.

  • سطوح کلیدی: این سطوح چند دسته اند. یک دسته نقاط سقف و کف قبلی هستند. سطوحی که در گذشته به عنوان سقف یا کف قیمت عمل کرده و به عنوان نواحی بالقوه عرضه و تقاضا در نظر گرفته شوند.

دسته دیگر، سطوح رند، سطوح قیمتی رند مانند 0000، 1.1000، 1.2000 و غیره هستند که، به عنوان نقاط حمایت و مقاومت عمل کرده و نواحی عرضه و تقاضا را ایجاد کنند.

  • بررسی حجم معاملات: در مرحله بعدی استفاده از استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس، باید به دنبال مناطقی در نمودار باشید که در آن، افزایش حجم معاملات با تغییر جهت قیمت همراه است. افزایش حجم معاملات در یک ناحیه، نشان دهنده وجود تقاضا یا عرضه در آن سطح است.
استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس، استراتژی خرید و فروش در فارکس
نحوه رسم استراتژی عرضه و تقاضا فارکس
  • استفاده از اندیکاتورها: اندیکاتورهایی مانند شاخص “RSI” و “MACD“، در شناسایی نواحی اشباع خرید/اشباع فروش، تغییر در روند قیمت و به تبع آن، نواحی عرضه و تقاضا مفید هستند.
  • استفاده از الگوهای مرتبط با نواحی عرضه و تقاضا: در استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، الگویی مانند سر و شانه، نشان دهنده وجود یک ناحیه عرضه یا تقاضا است. الگوی پرچم، نشان دهنده ادامه روند بعد از یک ناحیه عرضه یا تقاضا و الگوی گارد، نشان دهنده برگشت روند بعد از یک ناحیه عرضه یا تقاضا است.
  • ترسیم خطوط افقی: در نواحی عرضه و تقاضایی که تعیین کردید، خطوط افقی را رسم کنید. ضخامت خطوط را می‌ توان متناسب با حجم معاملات و اهمیت سطح قیمتی، تنظیم کرد. بدین ترتیب ناحیه های عرضه و تقاضا مشخص می شوند.

 

icon ifxhome 65 استراتژی عرضه و تقاضا فارکس نحوه معامله با استفاده از استراتژی عرضه و تقاضا فارکس

پس از شناسایی نواحی عرضه و تقاضا، می توان از آن ها در معاملات استفاده کرد. این نواحی، به عنوان نقاط ورود و خروج در معاملات تعیین می شوند. به عبارت دیگر، اساس استراتژی عرضه و تقاضا فارکس این است که می‌توانید در سطوح تقاضا، اقدام به خرید و در سطوح عرضه، اقدام به فروش جفت ارز کنید.

البته این نکته را به یاد داشته باشید که رسم نواحی عرضه و تقاضا، تا حدی ذهنی بوده و ممکن است معامله گران مختلف، سطوح متفاوتی را به عنوان نواحی عرضه و تقاضا شناسایی کنند. بنابراین بهتر است از سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال، مانند اندیکاتورها و الگوهای نموداری برای تایید اعتبار سیگنال‌ های معاملاتی استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید در جفت ارز EUR/USD، سطح 1.07000 به عنوان یک ناحیه عرضه شناسایی شده است؛ در صورت عبور قیمت از سطح 1.07000 و با تایید سیگنال‌های دیگر، اقدام به فروش EUR/USD کنید.

همانطور که در شکل زیر نشان داده شده، بعد از عبور قیمت از ناحیه عرضه، ماهیت این ناحیه تغییر کرده و به عنوان ناحیه تقاضا عمل می کند. یعنی برای روند قیمتی، نقش سطح حمایتی دارد.

استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس، استراتژی خرید و فروش در فارکس
نحوه عملکرد استراتژی عرضه و تقاضا در فارکس

 

icon ifxhome 70 استراتژی عرضه و تقاضا فارکس نکات مهم در استفاده از استراتژی معاملاتی عرضه و تقاضا – جمع بندی و نظر نویسنده

استراتژی معاملاتی عرضه و تقاضا، ابزاری قدرتمند برای پیش‌بینی حرکات قیمتی جفت ارزها در فارکس است. با این حال، برای استفاده بهینه از این استراتژی، توجه به برخی نکات کلیدی ضروری است.

با رعایت این نکات شانس موفقیت در معاملات فارکس، با استفاده از استراتژی عرضه و تقاضا به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

  • استراتژی عرضه و تقاضا فارکس را، در هر بازه زمانی و برای هر جفت ارز قابل استفاده است.
  • از سطوح عرضه و تقاضا، به عنوان نقاط ورود و خروج معاملات استفاده می شود.
  • بکارگیری این استراتژی، به دانش تحلیل تکنیکال و آشنایی با ابزارهای مختلف آن نیاز دارد.
  • قبل از استفاده از استراتژی خرید و فروش در فارکس در حساب واقعی، آن را در یک حساب دمو به طور کامل تمرین کنید.
  • نواحی عرضه و تقاضا، همیشه دقیق نبوده و ممکن است قیمت از آنها عبور کند!

استراتژی عرضه و تقاضا فارکس، یک روش معاملاتی مبتنی بر تحلیل تکنیکال است. در این تکنیک از تعادل بین خریداران (تقاضا) و فروشندگان (عرضه)، برای پیش ‌بینی حرکات قیمتی جفت ارزها استفاده می شود. برای تست کردن این استراتژی، از حساب دمو در بروکر آی سی ام بروکرز [با حداقل 10,000$] استفاده کنید.

برای شناسایی این نواحی باید سطوح کلیدی نمودار قیمتی را تعیین کنید. همینطور در نظر داشتن حجم معاملات و استفاده از اندیکاتورها، در شناسایی بهتر این نواحی موثر هستند. در صورت داشتن سوال یا نیاز به مشاوره، از طریق پشتیبانی تلگرام با کارشناسان در ارتباط باشید.

سوالات متداول

🔹ناحیه هایی در نمودار قیمت جفت ارزها هستند که، در آن ها تمایل به خرید یا فروش به طور قابل توجهی افزایش می‌ یابد.

🔹با استفاده از سطوح کلیدی (سقف و کف قبلی، سطوح رند، سطوح فیبوناچی)، حجم معاملات و اندیکاتورها، می توان این نواحی را شناسایی کرد.

🔹شاخص RSI، شاخص MACD و اندیکاتور حجم معاملات برای استفاده از استراتژی عرضه و تقاضا کاربرد دارند.

درج نظر

فهرست مطالب
مطالب جدید
📊 آموزش استراتژی پرایس اکشن حرفه ای کریپتو - روش Bank Level رمز ارز - (IFX-ST302) 💯
💲 شاخص S&P 500 در تریدینگ ویو چیست؟ - تحلیل آسان SPX500 💹
📊 نواحی کیل زون در معاملات فارکس - معرفی مناطق Kill Zone در ICT 🔄
📉 معرفی استراتژی EMA، ویلیامز و استوکاستیک - (IFX-ST301) 🔥
💹 معرفی کامل شاخص اس اند پی (S&P500) - نحوه معامله نماد SP500 〽️