icon ifxhome 64 رگوله بروکر رگوله بروکر و اعتبار سنجی آن – بروکر های رگوله شده کدام هستند؟

در بازارهای مالی مختلف [بروکرهای فارکس، باینری آپشن و ارزهای دیجیتال]، مجوزهای متعددی برای فعالیت کارگزاری ها صادر می گردد. این موضوع در گذشته بسیار محدود بود، اما در حال حاضر بالغ بر 1000 سازمان نظارتی مسئول این کار هستند!

با توجه به نقش بروکرهای فارکس به عنوان واسط، وجود رگوله یا مجوز نظارتی بسیار اهمیت پیدا می کند. داشتن رگوله بروکر [کارگزاری های معتبر خارجی]، خیال بسیاری از معامله گران/سرمایه گذاران را راحت کرده است.

این موضوع با توجه به تحریم های مالی و بانکی در ایران، شرایط متفاوتی دارد. بسیاری از بروکرهای معتبر فارکس و مطرح در دنیا، اجازه فعالیت و ارائه خدمات به مشتریان ایرانی را ندارند. یکی از دلایل اصلی، رگوله بروکر هاست.

سازمان های نظارتی، نقش مهمی را در جلوگیری از هرگونه تخلف بروکر ایفا می کنند. بروکرهای رگوله شده، در برابر خطرات احتمالی [هک شدن، مشکلات، سوء استفاده و …]، تخلفات مالی [کلاهبرداری، اسکم و …] و دستکاری در شرایط معاملات، ایمن هستند.

در مقاله امروز خانه فارکس من، به بررسی رگوله بروکر و انواع آن خواهیم پرداخت.

شرایط و لیست بروکرهای رگوله شده در ایران را، معرفی خواهیم کرد. اگر به دنبال اعتبار سنجی بروکرها برای معاملات یا سرمایه گذاری هستید، مطلب امروز را از دست ندهید.

رگوله بروکر، رگوله های معتبر، بروکر رگوله شده فارکس

 

icon ifxhome 49 رگوله بروکر رگوله در فارکس چیست؟ – چرا رگوله های معتبر فارکس اهمیت دارند؟

بازار فارکس، بصورت متمرکز رگولاتور (تنظیم کننده) ندارد. اما تمام فعالیت ها و معاملات مشتریان و بروکرها، توسط رگوله ها کنترل و بررسی می شود. بسته به نوع کارگزاری، رگوله بروکر نیز متفاوت بوده و وظایف مختلفی را بر عهده دارد.

رگوله ها در نقش سازمان نظارتی، جلوی تخلفات بروکرها را گرفته و بیشتر، نقش بازدارنده را ایفا می کنند.

دریافت مجوز و رگوله بروکر ها، برای جذب مشتریان و افزایش اعتماد نیز اهمیت زیادی دارد. بسیاری از رگوله بروکر ها، با توجه به سابقه، میزان سرمایه، محل ثبت دفتر، تعداد کارمندها، کشور اقامت مشتریان و … دسته بندی می شوند.

اهمیت اصلی رگوله بروکر، برای اعتبار (معتبر بودن) یک کارگزاری صادر و دریافت می شود.

تمام امور مربوط به حسابرسی و شفافیت معاملات، توسط سازمان های نظارتی (رگوله ها) بررسی و انجام می گردد. با توجه به ارتباط بروکر با بانک ها و موسسات، وجود رگوله های معتبر، بسیار ضروری است.

 

تاریخچه رگولاتوری فارکس

تاریخچه نظارت بر بازار فارکس به دهه ها پیش بازمی گردد، ولی تحولات عمده ای که به شکل گیری سیستم نظارتی امروزی منجر شد، اغلب پس از دهه 1970 آغاز گردید. برخی از نقاط کلیدی:

  • پایان سیستم برتون وودز (1971): این سیستم که پس از جنگ جهانی دوم برقرار شده بود، نرخ های ثابت ارزها را به دلار آمریکا متصل می کرد. وقتی این سیستم فرو پاشید، نوسانات نرخ ارزها افزایش یافت و نیاز به نظارت بیشتر بر بازار فارکس ضروری شد.
  • آزاد سازی مالی (در طول دهه های 1980 و 1990): کشورهای مختلف شروع به آزاد سازی مقررات مالی کردند که این امر، منجر به گسترش بازارهای مالی و ظهور بازارهای فارکس خرده فروشی شد.
  • افزایش فناوری و اینترنت (اواخر دهه 1990 و اوایل 2000): پیشرفت های تکنولوژیکی و گسترش اینترنت، باعث شد تا دسترسی به بازارهای جهانی فارکس برای سرمایه گذاران خرد و بروکرها آسانتر شود. این امر نیاز به رگوله های قوی تر و بین المللی را بیشتر کرد.
  • قوانین دود-فرانک (2010): پس از بحران مالی 2008، ایالات متحده «قوانین دود-فرانک» را معرفی کرد تا نظارت بر بازارهای مالی از جمله فارکس را، تقویت و از بحران های آتی جلوگیری نماید.

 

icon ifxhome 51 رگوله بروکر رگوله های فارکس – هر آنچه که باید از رگولاتوری بدانید!

رگوله ها یا نهاد های نظارتی بازار فارکس (Forex Regulatory Bodies) وظیفه دارند تا از شفافیت، عدالت و صحت معاملات در بازار های مالی بین المللی اطمینان حاصل کنند.

این نهادها معمولاً قوانین و مقرراتی را وضع کرده که بروکرها و موسسات مالی، باید به آن ها پایبند باشند تا از حقوق سرمایه گذاران، محافظت و سلامت مالی سیستم را تضمین نمایند.

رگوله آفشور، بروکر آفشور، رگوله های آفشور

رگوله آفشور در فارکس چیست؟

آفشور (OffShore)، به کشور یا جزایر بسیار کوچک با قوانین ساده [نداشتن مالیات بر درآمد و …] مالی گفته می شود. رگوله آفشور، نوعی بهشت برای بسیاری از بروکرها به حساب می آید.

رگوله آفشور

مهم ترین رگوله های آفشور:

  • Cayman Islands Monetary Authority (CIMA) مسئول نظارت بر بازار مالی جزایر کیمن
  • Bermuda Monetary Authority (BMA) نظارت بر موسسات مالی در برمودا
  • British Virgin Islands Financial Services Commission (BVI FSC) نظارت بر خدمات مالی در جزایر ویرجین بریتانیا
  • Panama Financial Services Commission (PFSC) نظارت بر بازار های مالی پاناما
  • Malta Financial Services Authority (MFSA) نظارت بر خدمات مالی در مالت

 

icon ifxhome 59 رگوله بروکر یک بروکر چگونه رگوله می شود؟

همانطور که پیش تر عنوان شد، تمام فعالیت یک بروکر توسط رگوله ها کنترل می شود. سازمان های نظارتی می توانند بصورت محلی [مانند سازمان اوراق و بورس بهادار]، یا بین المللی [رگوله و موسسات معتبر مالی] فعالیت کنند. وظیفه اصلی رگوله بروکر:

  • بررسی الزامات کارگزاری برای دریافت مجوز؛
  • نظارت بر نحوه انجام معاملات در بروکرها؛
  • و لغو مجوزهای نظارتی در صورت تخلف می باشد.

در صورت بروز تخلف و شکایت مشتریان، رگوله بروکر وظیفه رسیدگی به این موضوع را دارد. در صورت اثبات تخلف کارگزاری، رگوله مجبور به جبران خسارت و پرداخت سرمایه به معامله گران می باشد. البته این موضوع، به کشور محل اقامت معامله گران نیز بستگی دارد.

اگر رگوله بروکر از سازمان مقررات “FCA” صادر شده باشد [در انگلستان]، بررسی شکایت مشتریان فقط مختص به این کشور است.

این مورد برای معامله گران ساکن ایران و کشورهای مشابه، مقداری متفاوت است. با توجه به ثبت دفاتر در جزیره ها [آفشور]، رگوله بروکر ها نیز بصورت نمادین و غیر معتبر دریافت شده است. بیشتر رگوله های آفشور، قابلیت رسیدگی به شکایت و پرداخت خسارت به مشتریان را ندارند!

 

مزایای کار با بروکر رگوله شده در فارکس

معاملات در بروکرهای معتبر با رگوله سطح 1، مزایای نیز به همراه دارد. البته این موارد، برای معامله گران متخلف و کلاهبردار، خوشایند نیست. مزایای معاملات بروکر های رگوله شده:

  • پرداخت خسارت در صورت اثبات محکومیت بروکر؛
  • پرداخت خسارت در صورت ورشکستگی کارگزاری؛
  • بررسی مشکلات معامله گران و بروکرها؛
  • امکان لغو فوری رگوله بروکر در صورت تخلف؛
  • شفافیت بسیار بالای معاملات و اجرای سفارشات؛
  • پرداخت مالیات و موارد دیگر می باشد.

 

icon ifxhome 48 رگوله بروکر بهترین رگوله بروکر ها کدام است؟ – لیست رگوله های فارکس

دسته بندی رگوله بروکر به معتبر و غیر معتبر، از اساس کار اشتباهی است. برخی از کارگزاری ها بسته به شرایط، ناچار به دریافت مجوزهای نظارتی کمتر شناخته شده هستند. این موضوع، دلیلی بر کلاهبرداری یا سوء استفاده بروکر از مشتریان نیست.

البته بروکر با رگوله معتبر، به افزایش اعتماد معامله گران و اعتبار در بازار، به شدت کمک می کند. رگولاتوری بیشتر در مقام سازمان نظارتی، کنترل بر فعالیت های بروکر داشته و تنظیم کننده برخی از قوانین (سیاست ها) نیز هست.

 

معرفی معتبر ترین رگوله های فارکس

بازار فارکس به دلیل طبیعت بین المللی و حجم معاملاتی بالای خود، تحت نظارت چندین نهاد معتبر نظارتی در سطح جهان قرار دارد. در ادامه، معتبرترین رگوله های فارکس را معرفی خواهیم کرد.

 

CFTC – کمیسیون معاملات آتی کالا ایالات متحده آمریکا

“CFTC” در سال 1974 تأسیس و به عنوان نهاد نظارتی بازارهای آتی و گزینه های مالی، در ایالات متحده عمل می کند.

هدف اصلی “CFTC” حفاظت از معامله گران و سرمایه گذاران در برابر کلاهبرداری، دستکاری و سایر اقدامات غیر اخلاقی است. این نهاد همچنین وظیفه نظارت و صدور مجوز برای فعالیت بروکرهای فارکس را بر عهده داشته و با “NFA”، برای اجرای استانداردهای صنعت همکاری می کند.

 

FCA – اداره رفتار مالی بریتانیا

“FCA” یکی از معتبرترین نهادهای نظارتی در جهان بوده که در سال 2013، به عنوان جانشین اداره خدمات مالی (FSA) تأسیس شد.

این نهاد، مسئولیت نظارت بر رفتار شرکت های مالی و بروکرها در انگلستان را بر عهده دارد. “FCA” شهرت خود را به دلیل استانداردهای بالا در امور نظارتی، اعمال دقیق قوانین و حمایت قوی از حقوق مصرف کنندگان کسب کرده است

بروکرهایی که تحت نظارت FCA هستند، به دلیل بالا بودن استانداردها مورد اعتماد اند.

 

ASIC – کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه گذاری استرالیا

“ASIC” به عنوان نهاد نظارتی اصلی بازارهای مالی، در استرالیا عمل کرده و در سال 1998 تأسیس شد.

این نهاد وظیفه حفاظت از سرمایه گذاران و مصرف کنندگان را داشته و انصاف و شفافیت، در بازار های مالی را ترویج می دهد. “ASIC” به دلیل برخورد متعادل و فراهم آوردن محیطی مناسب برای نوآوری های مالی، شهرت بالایی دارد.

 

CySEC – کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس

“CySEC” از سال 2001، فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان نهاد نظارتی برای شرکت های سرمایه گذاری در قبرس عمل می کند.

این نهاد به دلیل مقررات نسبتاً ملایم تر و مزایای مالیاتی قبرس، به عنوان یک مرکز بین المللی برای بروکرهای فارکس، به سرعت به شهرت رسید. “CySEC” همچنین به عضویت اتحادیه اروپا درآمده و تابع قوانین “MiFID” است.

 

BaFinهیئت فدرال نظارت بر خدمات مالی آلمان

“BaFin” که در سال 2002 تأسیس شده، یکی از سخت گیر ترین نهاد های نظارتی در اروپا محسوب می شود.

وظیفه این نهاد شامل نظارت بر بانک ها، شرکت های بیمه و بازار های مالی، از جمله بازار فارکس است. “BaFin”، به خاطر تأکید بر حفاظت از سرمایه گذاران و پایداری سیستم مالی شناخته شده و بروکر های تحت نظر این نهاد، به دلیل رعایت استاندارد های بالای نظارتی و امنیتی معتبر هستند.

نام رگوله کشور صادر کننده
NFA, CRTC ایالت متحده امریکا
FCA, PRA بریتانیا
ASIC استرالیا
SFBC سوئیس
BAFIN آلمان
CYSEC قبرس
MIFID اتحادیه اروپا
IFSC کشور بلییز
FSA جزیره سیشلز
NAFD روسیه
VFSC کشور وانواتو
FSPL جزایر مارشال
FSASVG سنت وینسنت و گرانادینز
Mwali کشور موالی در کموروس

 

رگوله cysec، رگوله cysec چیست، رگوله cysec و fsa

رگوله Cysec چیست؟

یکی از شناخته شده ترین رگوله های معتبر در دنیا، از طرف “Cysec” قبرس صادر می شود.

رگوله Cysec

رگوله سنت وینسنت، رگوله FSA، رگوله SVGFSA

رگوله سنت وینسنت چیست؟

یکی از رگوله های آفشور بسیار شناخته شده، از طرف “SVGFSA” سنت وینسنت صادر می شود.

رگوله سنت وینسنت

رگوله fsa، رگوله fsa چیست، رگوله cysec و fsa

رگوله آفشور FSA

رگوله “FSA”، در بروکرهایی که به ایرانیان سرویس می دهند، به مراتب دیده می شود.

رگوله FSA

 

icon ifxhome 70 رگوله بروکر آیا بروکر رگوله مهم است یا خیر؟ – جمع بندی و نظر نویسنده

یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب بروکر فارکس، بررسی رگوله (مجوز) است.

بسیاری از مشکلات مانند کلاهبرداری در فارکس، بدلیل نداشتن نظارت توسط سازمان های ذیربط انجام می شود. رگوله ها بسته به کشور محل ارائه سرویس، به دو دسته آفشور و غیر آفشور (معتبر و طراز اول) دسته بندی می شود.

رگوله آفشور توسط بسیاری از بروکرهای قدیمی مانند آلپاری، لایت فارکس، آمارکتس و … دریافت شده است. این کارگزاری ها علیرغم داشتن رگوله های درجه چندم، از اعتبار و سابقه طولانی برخورد هستند. بررسی نظرات کاربران، سایت های مرجع و … نیز در این زمینه پیشنهاد شده است.

جهت ارتباط با کارشناسان مجموعه خانه فارکس من، از طریق پشتیبانی تلگرام اقدام نمایید.

سوالات متداول

🔹مجوز نظارتی بر فعالیت بروکرهای فارکس، توسط سازمان های ذیصلاح یا رگولاتوری ها صادر می گردد.

🔹برای بررسی اعتبار بروکرهای فارکس، بررسی مجوز نظارتی (رگوله بروکر)، سابقه فعالیت، نظرات معامله گران، نظرات سایت های معتبر و مرجع انجام می شود.

نظرات (7)

  • سلام در حال حاضر آیا بروکری هست که به ایرانی ها خدمات بده و واریز و برداشت ریالی داشته باشه و رگوله هم باشه و یا این که معتبر باشه اگه بروکر آفشور هم باشه موردی نداره ؟

  • در حال حاضر بین بروکر های رگوله که به ایرانیان خدمات بده و بشه به صورت سنتی معامله انجام داد تنها بروکر لایت فارکس هست؟

    • سلام، هم لایت فارکس و فارکس چیف این قابلیت رو ارائه کرده اند.

  • یک بروکر رگوله چه خصوصیاتی باید داشته باشه که رگوله شناخته بشه ؟

    • رگوله ویژگی های متفاوتی داره. بصورت آفشور می تونه باشه یا یه سازمان خیلی معتبر و طراز اول. بروکرها بسته به مشتریان و کشورها رگوله دریافت می کنند.

  • سلام وقت بخیر. جناب لطفا بروکر رو معرفی کنید که رگوله معتبر داشته باشه و به ایرانی ها به راحتی خدمات بده.

    • سلام، برای انتخاب بهترین بروکر فارکس روی لینک کلیک نمایید.

درج نظر

فهرست مطالب
مطالب جدید
⭐️ تشخیص قدرت روند با اندیکاتور AO - اسیلاتور Awesome چیست؟ 💹
📉معرفی استراتژی کراس در فارکس - سیسم پولساز و ساده - (IFX-ST274)💎
📚معرفی استراتژی کراس در ارز دیجیتال - روش پولساز رمز ارز - (IFX-ST273)🌐
👑معرفی استراتژی کراس در باینری آپشن - سیسم سود ده جدید- (IFX-ST272)📉
🔥آشنایی با معنی لوریج در ارز دیجیتال - leverage در کریپتو🔦